Orbán tusnádi beszédében valójában elismerte a szíriuszi magyarok teóriát?
Megannyi régészeti lelet, genetikai kutatás bizonyítja, hogy a magyarok a Szíriuszról származnak, egy ősi az Elsők leszármazottjai, egy kozmikus identitás voltunk (az ősi prófécia szerint mi vagyunk a kiválasztott nép) akik rendelkeztek a sokak által vitatott 3. szemmel. Az űrvándorlás majd az azt követő honfoglalás után adaptálódtunk a környezetünkhöz így felvettük a humán alakot.
Orbán a 2022-es beszédében azt nyilatkozta, hogy mi nem egy kevert fajú nép vagyunk. Ez arra engedne következtetni vajon, hogy elismerte a szíriuszi magyar teóriát?
Mi az Ön véleménye?
1: Te nekem nem vagy senkim, se felettesem. Nekem te NEM parancsolsz! Semmi jogod hozzá.
2: Amit én írtam, az csupán egy értesítő a többieknek, hogy kerüljék a nyüves kérdéseidet. Ha meg törölteted, akkor leírom ismét.
3: Sokadjára is megkérdezem hogy mi a jó bánat értelme van ezeknek a hülyeségeidnek? Nincs olyan hogy titkos, nincs síri csend. Válaszolj végre! Annyira pöfékeled, hogy ezt meg azt van jogunk tudni, akkor ezt is jogunk van tudni!
1. No komment
2. Akkor értesítsd magad, mert már megint írtál a kérdésem alá, kvázi nem kerülöd a nyüves kérdéseimet.
3. Kiírtam egy kérdést, majd megkérdeztem a mélyen tisztelt kiválasztott népet, hogy mit gondolnak.
"Akkor értesítsd magad"
Hú de poénos valaki... Ja várj, NEM!
És tessék, megint kerülöd a kérdést... Fejezd be végre és válaszolj: MI ÉRTELME VAN ennek a reptoidos baromságnak? MI a jó bánat fenét PRÓBÁLSZ elhitetni velünk már 12 éve? 2012-ben sem jöttek a hülye gyíkjaid, idén tavasszal sem történt semmi invázió. Nem érzed egy kicsit sem kínosnak, hogy ott mosolyogsz magadban "höhöhö leírom, hogy invázió lesz tavasszal, húdeleesik mindenki álla amikor megtörténik"? Aztán jól pofára estél a saját lábadban, mert semmi nem történt. Ugyan mondd meg végre mi a jó abban, hogy közröhely tárgyává teszed magad?
9#
"Azért, hogy beteljesítsük a prófeciát, vagyis békét és egyensúlyt teremteni szerte a galaxisban."
.... És szerinted mi bárhol tudtunk bármi béke-szerüt teremteni valahol, valaha?
Nem a bolygón, nem a kontinensen, de még a kis országunkban is mindig az ellenkezőjét csináljuk a békének :)
19 # akkor Orbán is a nyugat beépített ügynöke?!?
Merthogy a miniszterelnök élén jár a magyarok megosztásában és elüldözésében.
Így viszont már értelmes a dolog.....Orbán a beépített soros-ribi 😳
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!