Ez kamu szerintetek? Quebec EBE földönkivüli holtest 1992.
első
utánna olvastam és eredetileg 2008-ban feltöltötték már akkor 400 ezres megtekintése volt aztán valamiért törölték youtube-ról. Gondolom valaki letöltötte és újra felrakta..
Engem valamiért a "kamu" érzet szál meg ha ruha nélkül vannak.
Mármint egy hatalmas civilizáció tagjai akik az űrön keresztül jöttek egy másik bolygora és nem hogy szkafanderük, de még egy nadrágjuk sincsen.
Az ő esetükben ez maga a "ruha".
A valódi biológiai testük másképp nézett ki -fogslmam sincs hogy, de akár emberi is lehetett- ez egy DNS átszabott biológiailag gyártott tudat/lélek hordozó, azaz egy olyan test, ami neki van csinálva, ha tönkremegy, eldobja, és kap másikat.
6-os jól írja.
Ezek a lények egyfajta ruhaként hordják ezeket a biológiai hordozó testeket.
Több ilyen videó is volt a neten, ahol elfogott EBE földönkívüli lényt analizáltak.Az első ilyen a roswelli eset helyszínén talált idegen lény volt.
Az ő vallomásai alapján alapján ismerték sokan hogy az idegen lények milyen társadalomban élnek és milyen fejlett technológiát használnak.
Ő nyilatkozta le először azt, hogy ezek a testek eldobhatóak, bármikor letudja vetni, amit mi, kívülállók úgy látnánk mintha az adott biológia hordozó meghalna, pedig csak a funkcióit szünteti be, és egy másik fenntartott testbe megy át.
7-es
tudnál nekem linket küldeni arról ahol ezek le vannak írva, mert érdekell a téma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!