Mi bajotok van a közöttetek élő idegenekkel?
Akkor hiszem el azt, hogy idegenek vagytok, ha majd találkozom veletek is, mint ahogy találkoztam más idegenekkel is, ha majd eljöttök és meggyőztök. Én fel vagyok rá készülve, mivel más idegenekkel is tartom a kapcsolatot.
Lehet hülyének nézni engem, nem érdekel. Elég spirituális beállítottságú vagyok, de hogy itt ilyen kamusok vannak az már vicc kategória.
Ha telepatikusan fel tudod venni velem a kapcsolatot, elhiszem, de addig nem vagy szavahihető személy.
Hozzáteszem az idegenek, vagy ufonauták nem teljesen úgy néznek ki, mint ahogy a neten található képeken szerepelnek. Én a magas szürkékkel talkoztam és egyáltalán nem úgy néznek ki, mint a neten talált képeken. Ugyan hasonlóság van. Nincs rossz élményem velük kapcsolaban. Nem kísérleteztek rajtam, hanem elvittek egyszer oda, ahol gyerekként felnőttem valami miatt, amit úgy sem fogok leírni, hogy miért. A lényeg, hogy nem csak engem, hanem egy rokonommal együtt...
Hozzáteszem teljesen normális ember vagyok. Átéltem már pár fura, természetfeletti dolgot. Ijesztőket is, de megtanultam, hogy nem szabad ezektől a dolgoktól félni.
Szeretek az embereknek segíteni, még azoknak is, akik nem érdemelnék meg. Szóval nem zavar az sem, aki hülyének néz itt, azért, amit leírtam, igaz nem részletezem, mert nem tartozik senkire sem, ami történt velem, vagy megtapasztaltam.
Eleve hibás a kérdés.
"Mi bajotok van a közöttetek élő idegenekkel?"
Akár hiszed, akár nem, KÖZÖTTEM nem élnek idegenek. Ismerősök sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!