Meglepődnèl ha katonaság azt mondaná neked idegen bolygóra utazhatsz és harcolni kell gonosz idegenekkel?
Figyelt kérdés
2021. aug. 31. 20:04
1/16 anonim válasza:
Nagyon. Az első része még jó hogy idegen bolygóra utazok de harcolni nincs kedvem.
2/16 Grimfox válasza:
Meglepődnék, méghozzá sok okból. Egy kocsiba nem tudok beülni anélkül, hogy rosszul ne legyek, nemhogy bármibe, ami másik bolygóra visz. A másik probléma, hogy előbb kapnék ptsd-t, mint hogy egyáltalán harcra kerülne sor. Harmadszor meg lehet, hogy az idegenekkel értenék egyet...
3/16 anonim válasza:
Ez így hülyeség a kérdés, mert ez nem történhet meg. Viszont, ha katona lennék és katonaságban szolgálnék, majd annyira skilles lennék benne, hogy elmondanák, van egy ilyen projekt és kiválasztottak benne, akkor igen meglepődnék. Nem csak abban, hogy engem választottak, hanem hogy idegen bolygóra kell utaznom és valószínűleg sosem térnék haza és meg is halnék a harcban. De mivel ha a katonaságot választottam volna, akkor valószínűleg ezt tudomásul véve belemennék, és meghalnék egy idegen bolygón.
4/16 anonim válasza:
Azon lepődnék meg első körben ha intelligens lények bizonyíthatóan kapcsolatba kerülnének az emberiséggel.
5/16 anonim válasza:
A mi fegyvereink velük szemben csúzli lenne a hidrogén bomba ellenében.
6/16 Grimfox válasza:
Közelharcban a csúzli hatékonyabb. Kevesen dobnak hidrogénbimbát a saját koordinátáikra. Amíg eltalálod vele, és megsérül, addig a mi lőfegyvereink is megteszik. Még ha az ő fegyvereik fejlettebbek is.
7/16 anonim válasza:
Pont nemrég néztem meg "A holnap háborúja" c.filmet,az ottani idegenekkel szemben még a csoda is kevés lenne ha hasonlóra gondolsz..A filmben a katonaság az alapvető információkkal sem látta el a "jelentkezőket",de a sorozás sem volt éppen önkéntes..nagyon is el tudok képzelni egy hamarosan bekövetkező helyzetet,mert sokan mondják,hogy nagyon készül valami a háttérben,és amennyi rpg-n előképzett hülye van most a bolygónkon nagyon is el tudom képzelni,hogy ész nélkül rohannának..
Egyébként érdekes technológiai megoldásként az időugrás a bibliai elragadtatásra jobban hasonlított mint bármi másra,vajon véletlen?
8/16 anonim válasza:
Szóval valahogy így: https://www.youtube.com/watch?v=cpnMVGnn9Ps
9/16 anonim válasza:
Az a baj hogy nem lenne közelharc!
10/16 anonim válasza:
Csak addig, amíg meg nem látnám a csillagkaput.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!