Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO! Van vélemény, tapasztalat...

M@x kérdése:

UFO! Van vélemény, tapasztalat, egyéb ilyesmi?

Figyelt kérdés
Linkek is érdekelnek de elsősorban saját vélemény, tapasztalat
2010. szept. 18. 11:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
TRÜKÖKK
2010. szept. 19. 14:59
 12/20 anonim válasza:
Nem mondom, hogy UFO volt, mert bármi lehetett, de elég furcsának találtam és azóta sem láttam ilyet. Szóval két éve nyáron olyan 23 ó körül egy gyorsan mozgó műholdat figyeltem, legalábbis azt hittem az volt. Felhő egy sem volt az égen, a valami mégis eltűnt egy pillanatra. Megint előbukkant, és hirtelen irányt változtatott. Addig vízszintesen mozgott, majd hirtelen, mintha "kilőték" volna felfelé kezdett száguldani. Először egyre fényesebb lett, majd eltűnt. Majdnem az égbolt tetejéig repült, pedig mikor megpillantottam közel volt a horizonthoz. Nem hiszek az UFO-kban, úgyhogy valaki megmondhatná mi volt ez. Mikor elmondtam a páromnak azt mondta képzelődtem, de nem vagyok bolond, tudom hogy láttam. (Nálunk elég tiszta az ég mert egy faluban lakunk hegyen, ahol nincs fényszennyezés.) Azért figyelem sokat az eget, mert egyszer szeretnék látni gömbvillámot:@
2010. szept. 20. 11:59
 13/20 anonim ***** válasza:
erös speed,esetleg extasy
2010. szept. 20. 12:03
 14/20 anonim ***** válasza:
Immár 11 éve tanulmányozom az "idegen lényeket".Az univerzum végtelensége az emberi agynak felfoghatatlan, ezért nehéz elmagyarázni.Annyira nagy, hogy a mi felfogó képességünk nem bírja megérteni. Na most ha ilyen hatalmas, hogy is kételkedhetnénk abban, hogy léteznek rajtunk kívül mások is. Hiszen ha mi létezünk, akkor mások is léteznek, ez logikus. Hogy az élet csak a földön létezik, és máshol tilos léteznie? Hogy csak és kimondottan az egész világegyetemben egyedi uralkodók lennénk? Micsoda önzőség. Az ember tipikus jellemvonása. Márpedig valaha mi is az űrből jöttünk, hisz magától az élet nem fejlődik ki. Aki ismeri az élet kialakulását az tudja miről beszélek. Ez is egy bizonyíték arra, hogy van élet és civilizáció más bolygókon is. Félni nem kell tőllük, nem pusztítani jönnek, mert az a világegyetem törvényébe ütközne, ami kimondja hogy más életforma életciklusába nem szabad beavatkozni, mert felborul az univerzum egyensúllya. Tiszetletbe tartanak minket, csak azért jönnek ide, hogy megfigyeljenek, hisz ugyan olyan kíváncsiak mint mi.Igaz vittek már embereket magukhoz felboncolni, de mi is boncoltuk már őket.Elpusztítani nem fogják az emberiséget, bár egy csettintésre megtehetnék.Vannak dolgok amiket egy átlagos ember nem tudhat, csan a NASA és titkos UFO kutató intézetek, mert ha kitudódnának, kitörne hisztéria és a káosz. Én egy titkot már tudok is, de nem mondhatom el. Ha el is mondanám ugy sem hinné el senki, úgy értelme nincs. További szép napot!
2010. szept. 20. 15:10
 15/20 anonim ***** válasza:

Az utolsoval értek egyet.És érdekelnének a kutatásaid,hogyan mi módon,mire jutottál?

Megírhatnád.

2010. szept. 24. 16:33
 16/20 anonim ***** válasza:

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 09-20 15:10

SOK ÚFOS FILMET NÉZTÉL! KISSSSSZZZZZZZZ VAGY!!!!!!!!!

2010. szept. 24. 17:16
 17/20 anonim ***** válasza:
Mi az a KISSSZZZZ????
2010. okt. 1. 18:36
 18/20 anonim ***** válasza:
KISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ VAGY TE IS!!!!
2010. okt. 2. 13:30
 19/20 anonim ***** válasza:
2010. okt. 2. 20:00
 20/20 anonim ***** válasza:
2010. okt. 2. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!