Ez valódi UFO lehet?
2017 nyarán fényképeztem.
Percekig figyeltem az égen. Lassan halatt, majd egyszer csak megállt. Percekig állt egyhelyben, aztán hirtelen eltűnt. Kb pislogtam egyet és már sehol sem volt.
Repülőnél láthatóan nagyobb vagy alacsonyabban szállt és a repülő nem tud egyhelyben állni. Az alakja is inkább korongra emlékeztet.
Meteorológiai ballon lesz az.
10, megfelelő fényviszonyok mellett a Starlink műholdakat is ki lehet szúrni, peidg azok 70 km-re vannak.
Sőőt, amikor török kézen volt a budai vár, a visszavételének egy stratégiai húzása az ovlt, hogy Gödöllőn tüntetett egy magyar század (azaz látványosan masíroztak fel-le), miközben a fő hadoszlop suttyomban vonult Buda felé. És ezt a budai várból látták. Gödöllön. Érted.
Ráadásul a mobilod felszereltsége minden szempontból felülmúlja azokat a szerkezeteket amik pl a Marson dolgoznak most. Oké, kivéve azt, hogy nincs benne nukleáris meghajtás:D
Deeee igazából csak azt kértem, hogy karikázd be, nem azt, hogy készíts új képet:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!