Óriási jármű csapódott a Holdba, még a Földről is látni lehetett az ütközést. Ez már UFÓ volt?
A NASA bejelentette ezzel párhuzamosan azt is, hogy meg fogják keresni a becsapódott űrszemetet, de lehet, hogy ez több hónapig is eltarthat majd.
Ötös vagyok. Ufokurtató, mókás ahogy saját magaddal beszélgetsz a hetes és a kilences válaszban, a saját kérdésedre válaszolva... Ja és a kérdésemre MEGINT nem válaszoltál, és egyértelmű, hogy direkt. Direkt nézed a kérdést levegőnek, nehogy meg kelljen magyarázni a hülyeséged, igaz?
A tizes jól mondja, nem jelentette be a NASA. Megrögzött tévhite a sok egyénnek ott amerikában, miszerint: "Ha kiderülne az idegenek létezése, az pánikot keltene". Nagy túrót. És mégis miként keltene pánikot az, hogy van élet más bolygón is? Mint már sokszor mondtam, nem járnak ide se a békés, se a hódító idegenek. Ha egy elborult elméjű hataloméhes idegen hadvezér jönne ide a flottájával, ránktámadva valami mondvacsinált indokkal, már rég nem lennénk.
Maradj már a hülyeséggel... Nem lesz semmilyen invázió... Fentebb írtam ebben a válaszban a miértjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!