Hazerej_a_vihardémon kérdése:
Ha például sajtostészta kerülne egy földönkívüli űr-jármű hajtóművébe az okozna benne valami kárt vagy olyan fejlett a technika, hogy nem lehetne semmi probléma belőle?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy az ember által alkotott gépezetek hajtóművébe bármi hasonló anyag kerül (főleg mondjuk az olvadt ragacsos-nyúlós sajt) akkor megakasztja a szerkezetet és annak felrobbanását vagy súlyos károsodását okozza. Földönkívüli eredetű járműnél ezt kiküszöbölték vagy azok esetén is meghibásodást okozhat hasonló gond?2020. okt. 6. 20:04
1/11 anonim válasza:
A sajtos tésztára szeintem felkészítették, de a pacal biztos árthat neki.
Az MARHA veszélyes rá.
2/11 anonim válasza:
Ne hidd el amit 1 irt! A sajtos tésztát nagyon nem birják, nincsenek felkészitve rá az ürhajojuk, ugyanis1423 éve már betiltották a sajtokat a büdösségük miatt. Nem is értem, hogy ezt miért nem tudod?
3/11 anonim válasza:
Mennyiség függő.
Attól is függ,hogy melyik fajta hajtómű.
Egy esetben előnyös ,ha sajtos tésztával működik.
4/11 anonim válasza:
Ha büdös, akkor megfulladhatnak...
5/11 anonim válasza:
Szóval Te voltál!? Jössz egy űrhajóval!
6/11 anonim válasza:
Nézd, ha az ember működik a sajtostésztától, akkor az űrhajónak is működnie kell tőle, vagy a kocsidnak,ergo, nem árt neki.
De ezen logika alapján próbálkozhatsz a kolbászos kenyérrel is vagy a gulyással.
7/11 A kérdező kommentje:
5#
Kellett egy tesztalany, nézd úgy, hogy a tudomány kedvéért pusztult el a járműved.
2020. okt. 8. 15:40
8/11 anonim válasza:
Én úgy tudom csak ha füstölt sajtos tészta simával semmi gond nyugodj meg 😉
9/11 anonim válasza:
Szerintem csak laktóz-, vagy gluténérzékenység esetén. Amúgy elmegy a naprendszeren túlra is, nincs az a tejelő tehén ami megállítaná.
10/11 anonim válasza:
HOPPÁ!!!
Eddig meg sem fordult a fejemben, hogy a legutóbbi UFO -amelyik visszahozta Pataky Attilát- miért a "Parmezán 6/4" feliratot viselte?
Így már érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!