Szerintetek léteznek értelmes lények a Földön kívül?
Figyelt kérdés
Sok észlelés volt már, de hogy a sok kamu felvétel között lehet-e valódi is, azt nem tudom.2022. febr. 10. 21:46
11/35 anonim válasza:
Szerintem a földönkívüliek létezése nem ezotériába tartozik, annyira hatalmas a világegyetem, annyi olyan bolygó létezhet ami alkalmas az èrtelmes èlet kialakulására hogy szinte lehetetlen (csak szinte, semmit se tudhatunk biztosan) hogy csak 1 bolygón alakult volna ki "èrtelmes" èlet. (hát azèrt nem igazán lehet èrtelmesnek nevezni az emberek 90%-át) Viszont a különféle UFO èszlelèsek kamuk, azt azért èszrevennèk ha egy idegen űrhajó lépne be a légkörbe.
12/35 anonim válasza:
* nem lehet èrtelmesnek nevezni a legtöbb embert
13/35 anonim válasza:
A Földön léteznek értelmes lények? Most újat mondtál.
14/35 Ufokurtato007 válasza:
Igen, az ufológusok például.
15/35 anonim válasza:
Na mi van Ufokurtato007? Az ápolók megengedték, hogy használd a netet?
16/35 Ufokurtato007 válasza:
Fogalmam sincs, hogy miről beszélsz, nem szorulok ellátásra.
17/35 907 válasza:
Igen vannak, léteznek. Viszont sajnos valóban rengeteg a hamis hírportálokban lehozott, média által kreált 'kattintásvadász' videók. Pontosan hány bolygón van élet azt nem tudom, hiszen nem ismerjük az összes bolygót, számra pontosan azt se tudhatjuk mennyi van belőlük.
19/35 anonim válasza:
5-ös és ki térképezte fel? Hm? Nevet tudsz mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!