Szerintetek, még miért nem jöttek hozzánk a nálunk értelmesebb földölkívüliek? Bocs, ha rossz kategória.
Kérdésben a válasz:
mert "nálunk értelmesebb földölkívüliek"!
Igen ez a kategória is nagyon alátámasztja hogy az emberek milyen értelmesek mit ne mondjak :'D
Nem tudjuk hogy miért nem jönnek ide földön kívüliek. Lehet azért mert nem léteznek (bizonyíték még nincs a létezésükre). De tegyük fel vannak, akkor meg lehet hogy azért mert félnek tőlünk vagy nem tudnak a létezésünkről vagy pedig azért mert nem elég fejlett hozzá atechnológiájuk.
De mint mondtam még azt sem tudjuk hogy van-e élet a földön kívül tehát ezek maximm feltételezések, nem tudhatjuk
Kérdező, onnan tudom, hogy mélyen utánajártam a témának.
Itt nagyon lényeges dolog, hogy nem szabad egy kalap alá venni őket!
Akik rossz szándékúak, azoknak nyilván nem érdekük az, hogy felfedjék magukat. Meg tudják tenni, hogy észrevétlenek maradjanak, és ők együttműködnek valamilyen formában a földi hatalmi elittel.
Akik pedig jók, azok pedig rájöttek arra, hogy a földi hatalmi elit sajnos nem az emberek érdekeit szolgálja. Emiatt nem jelennek meg nyilvánosan, csak egyénileg egyes embereknek, és természetesen ők is megtehetik azt, hogy mások számára észrevétlenek maradjanak, csak azoknak fedik fel magukat, akiknek akarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!