Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek, még miért nem...

Szerintetek, még miért nem jöttek hozzánk a nálunk értelmesebb földölkívüliek? Bocs, ha rossz kategória.

Figyelt kérdés

2020. ápr. 21. 09:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%

az "alaposan utánajártam" azt takarja hogy 2 névtelen internetes oldalt is elolvastál? Nem kell elhinni minden hülyeséget amit a neten olvasok.

Ez amit te mondasz ez a tipikus kifogás mindenre: "hát ez így meg úgy van csak a háttérhatalom eltitkolja"

2020. ápr. 21. 22:01
 12/18 III. A nagy károly ***** válasza:
0%

Két megoldás lehetséges

az egyik hogy már itt vannak

a másik pedig az, hogy mégiscsak lapos a föld

2020. ápr. 21. 22:28
 13/18 anonim ***** válasza:
60%
12# Őszintén nem tudom eldönteni hogy trollkodsz-e vagy sem :D
2020. ápr. 21. 22:30
 14/18 anonim ***** válasza:
65%

#11 Nem kell neked ezt elhinni, nem is neked írtam, mert neked értelmetlen ilyesmiről írni. Nyilván nem egy pár internetes oldalról vettem ezeket a dolgokat.

Hogyha szerinted a hatalmi elit mindig mindenben igazat mond, hidd azt. A valóság nem ezt mutatja sajnos. Meg emellett még pont ebből a körből is akadnak kivételek, akik kiszivárogtattak már néhány dolgot.

2020. ápr. 21. 23:34
 15/18 anonim ***** válasza:
75%

Nem mondtam hogy mindig igazat mondanak. Közel sincs így. De nagyon sokan azzal a mondattal hogy " a háttérhatalom eltitkolja" akarják alátámasztani a véleményüket vagy igazat adni maguknak vagy esetleg kifogást keresni dolgokra. Biztos vannak dolgok amiket eltitkolnak odafönt de nem lehet mindenre amiről nincs bizonyítékunk ezt mondani. Gyerekes és ostoba dolog.

Egyébként is átlag emberek egy kis középeurópai országból honnan tudnák ennyire biztosan hogy ezt meg azt eltitkol az úgynevezett "háttérhatalom"?

2020. ápr. 21. 23:50
 16/18 anonim ***** válasza:
53%

Pont a bizonyítékokat titkolják el és járatják le, meg elhallgatják. De mondom, nem neked írtam ezt eredetileg.

Hogy honnan lehet tudni? Hát ez a kérdés a mai 21. századi információs társadalomban elég buta kérdés.

2020. ápr. 22. 00:26
 17/18 anonim ***** válasza:
74%

Ja igaz is. PONT a ezeket a bizonyítékokat titkolják el amikre én most rákérdeztem. A fenébe ki gondolta volna :/

Nem nem buta kérdés. Igaz hogy gyors az információ áramlás és nagyon sok mindenhez hozzá lehet férni, de azt elfelejted hogy minimum ugyan annyi, de a legtöbb esetben még több is a hamis információ mint a valós, legalább is az ilyen jellegű témákban.

Most random beírtam az "űrlény" kulcsszőt a google-be és kerekítve 143 000 találatot adott ki. Ennek minimum a fele de szerintem még jóval több is vagy kamu, vagy scifi, vagy teóriák stb.

Többnyire ki lehet szűrni hogy mi melyik kategóriába tartozik de nagyon sok embernek ez nem mindig egyértelmű és pont emiatt is terjed el a sok hülyeség

2020. ápr. 22. 00:35
 18/18 anonim ***** válasza:
50%
Mivel nagyon nagy a merítési lehetőség, ebből kifolyólag egy része igaz ennek az egésznek.
2020. ápr. 22. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!