Itt az utolsó emlitesre melto 1,5 honapja. Ezek sem szalltak le és nem lett semmi belőle. Kb ez varhato majd. Aki látta az elhiszi hogy vannak aki meg nem az meg azt mondja majd tuti kamu a video.
2022. febr. 1. 17:16
4/19 anonim válasza:
én már várom az anális beültetést
2022. febr. 1. 17:31
5/19 icerocket válasza:
Az összes linked ilyen clickbait oldal, bármilyen hülyeséget leírnak, csak látogasd az oldalt. Én egyébként örülnék neki, ha jönnének 🙂
2022. febr. 1. 17:45
6/19 anonim válasza:
Ufókurtató vagy akárhogyan is hívnak, fejezd be a marhaságaidat. Elegem van belőled. Nincs semmiféle galaktikus föderáció, nem lesz invázió. Nyugodj le és keress magadnak valamilyen értelmes elfoglaltságot. A linkek pedig egytől egyig konteós áltudományos ökörségek.
2022. febr. 1. 18:00
7/19 anonim válasza:
6: én speciel nem is tudtam, hogy a tiéd ez az oldal...
2022. febr. 1. 18:21
8/19 anonim válasza:
Az ufok ittvannak és átvették a hatalmat.
2022. febr. 1. 18:36
9/19 anonim válasza:
Vagy épp figyelnek minket, a különbség h mi nem veszünk észre...
2022. febr. 1. 19:18
10/19 anonim válasza:
Úri Gellért hajlítgassa csak a kanalait, ahhoz ért csak, máshoz nem. A Pentagon és a Brit Védelmi Minisztérium mindig akkor foglalkozik az ufókkal amikor valami más ügyről, dologról el akarják terelni a figyelmet. Ilyenkor bedobnak egy full kamu fedősztorit meg pár szar minőségű fényképes "bizonyítékot". A papok pedig tudtommal a ministránsfiúk becserkészésében, megrontásában, valamint a bizarr meleg játétokban jártasak, eddig terjed a tudományuk szóval a véleményük az ufó kérdésben irreleváns.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!