Mit szóltok ahhoz a hatalmas bejelentéshez hogy itt vannak az UFO-k?
Figyelt kérdés
Már több amerikai és más ország biztonsági cégei bejelentették, hogy sok dokumentált eset van a kezükben, meg észleltek sok UFO anomáliát.
Hogy fogják ezt az emberek feldolgozni?
2022. jan. 16. 16:48
11/21 anonim válasza:
fekete párduc nem jó ómen , minket fognak megszállni először én nem akarok anális beültetést
12/21 anonim válasza:
A kormányok úgysem fogják bejelenteni sajnos. Félnek a szkeptikusok haragjától!
13/21 anonim válasza:
Én még a kiskunhalasi fekete párduc észlelést sem tudtam feldolgozni, ettől nagyobb horderejű bejelentésre én egész egyszerűen nem vagyok felkészülve.
14/21 anonim válasza:
#13 és akkor ha tudnál róla hogy itt ott megjelent majd eltűnt a MONOLIT!, akkor pánikba is esnél!! :)
15/21 anonim válasza:
Nekem mindegy csak ne taposák le a kukoricámat
16/21 anonim válasza:
Mindig is tény volt, persze ilyenkor szokás szerint köpni-nyelni nem tudnak a szetptikusok!
18/21 anonim válasza:
Velicoraptor már teniszezőknek nevez minket. Ja van szet labdánk mehet?
19/21 anonim válasza:
Te is tipikus szekpetikus vagy, erre varrjál gombot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!