Titkos kémkedés. Naná hogy nekik is kell a technológia. Majd ellopják bisztos
2021. jún. 22. 17:50
2/10 anonim válasza:
Nem látok egy darab ufót sem a képen. Valami fehér szar van a fotón, amiről magamtól eszembe sem jutna hogy űrhajónak gondoljam. De mindenki azt lát bele a dolgokba amit akar.
2021. jún. 22. 18:11
3/10 anonim válasza:
Ezek simán lehetnek üvegen hátulról megcsillanó lámpák, ahogy furcsa alakú felhők is.
Amúgy ugyanazon a linken (express.co.uk) videó felvétel is van. Azon az égdarabon nincs ilyen jelenség a videón, emiatt inkább a csillanásra szavazok, amit csak ez a kamera látott.
2021. jún. 22. 18:34
4/10 anonim válasza:
Oké.
Ufológusan kielemeztem a videófelvételt. Mégis látszik.
Csoda hogy nevetnek rajtatok,ti mindenben ufót láttok.Most komolyan hol az isten nyilába látsz te hatalmas űrhajót???
2021. jún. 22. 19:14
6/10 anonim válasza:
5 Ne haraduggyj de ez UFÓ. Be tudtad azonosítani mi az a képeken? Ha nem hát az azonosítatlan repülő objektum = UFO
Erre mit lépsz? Köpni, nyelni nem tud ilyenkor a szkeptikuska 😂
2021. jún. 22. 19:16
7/10 anonim válasza:
Nem haragszom,és igen betudtam azonosítani.Felhőnek hívják,de ha felnézel az égre láthatsz hasonlót.Nem ritka.Ezeknek minden felhőfoszlány űrhajó.....
2021. jún. 22. 19:21
8/10 anonim válasza:
Ez már tényleg hülyeség
2021. jún. 23. 04:14
9/10 anonim válasza:
Jól megmondtad neki #6-os! Reméljük nem haraduggyjszik rád ezek után.
2021. jún. 23. 07:01
10/10 anonim válasza:
kérdező, te valami retardált hülye idióta vagy? Csak poénból végig futottam a kérdéseket, de minden 3. kérdés a te kérdésed, ugyan olyan kérdés stílus, ugyan olyan hossz "Mi a véleményetek... ?" ember, ennyire hülye vagy, vagy csak ennyire nincs semmi dolgod az ég világon?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!