Mi a véleményetek arról hogy egy csapatnyi reptoidot fotóztak le az amerikai kongresszusban?
A reptoid alakváltók lebuktak.
Mi a véleményetek arról hogy a reptoidokat leleplezték a kongresszusban?
Ne a kérdését jelentsétek hanem a válaszait.
Ónos érdekem hogy megmaradjon a kérdés köszike.😊
49-es nekem írta mert mertem véleményt írni a képről hogy borzasztóan pixeles a kép és látszik hogy lopott képre van rámanipulálva Startrekes földönkivüli fejek és konteos oldalakrol szerzett magas szürke fejek.
Az egyiknél elmaszatolta a klón eszközt. Jeleztem azt is, hogy megcafolt dolgoktol kezdve a koze nincs cikkekig irogatnak nem egy ilyen kérdést a társaikkal, raadasul mindig csak konteos oldalakat linkelnek.
Ezt nekem írta, mert szépen csöndben jeleztem neki hogy ne sértegessen a bullying sértő szavaival és azert mert mertem jelezni hogy az incel mozgalomra kezdenek hasonlítani. Ha valaki nem bólogat azokat sértegetik.
Jeleztem nekik hogy ne tegyék ezt a naív emberekkel.
50-es nem írt neki senki privátot, engem sérteget mert véleményt írtam, hogy manipulált kép. Csak rágalmazni tud, de jeleztem neki, hogy nem ártana a zaklatás fogalmának is utánanéznie.
Mivel más véleményen voltam mint ő, elkezdett puffogni rám sértő bullying szavakat, és rágalmazott is, már idéztem, hogy miket mondott rám, de felsorolom megint:
"megjött a magát ufókutatónak kiadó ügynök, aztán ügynöknek nevezett, majd megkérdezte,hogy mennyit fizet a háttérhatalom, utána észlénynek nevezett, majd reptoidbérencnek, majd zaklatónak."
Csak mert válaszoltam a nyíltan feltett kérdésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!