Mi a véleményetek arról hogy egy csapatnyi reptoidot fotóztak le az amerikai kongresszusban?
Figyelt kérdés
A reptoid alakváltók lebuktak.
Mi a véleményetek arról hogy a reptoidokat leleplezték a kongresszusban?
2022. jan. 15. 09:11
21/57 anonim válasza:
Régen amúgy az ősi idegeneket kezdtem el nézni, de majd egyszer talán megnézem teljesen. Szóval ebben is tévedtél. Én ha olvasok ilyen híreket, akkor nem benyalom egyből, hanem elemzem, ez a különbség.
22/57 anonim válasza:
Ne sérteges mert jelentem a kérdést.
23/57 anonim válasza:
Nyugodtan higgy hazugságokban. Mint pl. a tó kérdésben, ahol tényszerűen töredéke a tó mélysége, magyarán csak 0,07 km. Ufokurtató meg azzal arcolt, hogy 10-en 20-on x km.
24/57 anonim válasza:
16
Azok nem földön kívüliek hanem azonosítatlan helyről érkező repülők. Mellesleg a reptoid-ok nem léteznek.
26/57 anonim válasza:
10-en, 20-on x km-es földönkívüli víz alatti bázis van ott, és lövöldöznek éppen. Többen ezen kívül jelezték hogy a jégolvadásnak a hangja, de az a tó csak 0,007 km.
27/57 anonim válasza:
Amit ti csináltok kérdező, sajnos az manipuláció, és méghozzá a rosszabbik fajtából.
28/57 A kérdező kommentje:
Persze,ügynökök,mennyit fizet a háttérhatalom?
2022. jan. 15. 13:41
30/57 anonim válasza:
9-es az csak egy blog oldal. Ott is az eredeti megosztást kereste a bejegyzésnél, kommentben írták, hogy fake hírek, de így első ránézésre konteos oldal az a weboldal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!