Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hihetetlen, tagadhatatlan...

Ufokurtato007 kérdése:

Hihetetlen, tagadhatatlan felvétel készült, Ön mit szól?

Figyelt kérdés

Link: [link]

Mint köztudott 2022 az invázió éve, hamarosan beteljesedik az ősi prófécia és megkezdődik az invázió. Ez a videó legyen az első bizonyítéka annak a megcáfolhatatlan ténynek, hogy előretolták a kém- felderítőhadtestüket, akik az égbolton cikázva figyelnek meg minket.

2022. jan. 9. 17:46
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
88%

Az ellenvéleményen lévők meggyőzésének nem az a módja, hogy kitiltod őket innen.

.

Jól kezded kérdésed: "hihetetlen".

Győzz meg arról, hogy mégis el kell hinnem azt, amit te 'hihetetlennek' nevezel.

2022. jan. 10. 13:56
 42/50 anonim ***** válasza:
87%

"kényszerképzet

kényszerképzet főnév

1. (lélektan) Pszichikai zavarból származó, a tudatba feltolakodó képzet, amely rendsz. szorongással, nyugtalansággal jár, s az ember ésszerű belátása ellenére kénytelen vele foglalkozni. Kényszerképzet hatására. Nem bír szabadulni kényszerképzetétől.

2. (választékos, túlzó) Alaptalan vélemény v. érzelmi állásfoglalás, amelyhez vki makacsul ragaszkodik. Hagyd az ilyen kényszerképzeteket, és nézd végre reálisan a helyzetet.

kényszerképzetes."

2022. jan. 10. 18:18
 43/50 A kérdező kommentje:
#41 igen, mivel ufologus vagyok, tehát amit mondok azt tényként kell kezelni, mint s gravitációt.
2022. jan. 10. 18:36
 44/50 anonim ***** válasza:
100%

Ezen múltkor is kiröhögött mindenki téged...

2022. jan. 10. 18:58
 45/50 anonim ***** válasza:
86%
#43 Azóta is várjuk az állítólagos diplomádat... 😅 Vagy legalább az érettségidet mutasd meg. Az csak van.
2022. jan. 10. 20:02
 46/50 anonim ***** válasza:
90%

"Hihetetlen, tagadhatatlan felvétel készült, Ön mit szól?"

Nem hiszem el és tagadom. De ez csak én vagyok. Ön mit szól?

2022. jan. 11. 01:57
 47/50 anonim ***** válasza:
0%

Ok ez nem ufo.

De nem is ez a lényeg.

Hivatalosan bejelentették hogy az ismeretlen repülő járművek léteznek. Csak nem tudják hogy ki repül és mivel, mert ilyen tech nem létezik.

Vagyis a szkeptikuskák simán csak buták, ennyi.

2022. jan. 11. 09:33
 48/50 anonim ***** válasza:
68%
Én hiszek az ilyesmikben, de ez videó kamu.
2022. jan. 11. 09:45
 49/50 anonim ***** válasza:
87%
Hihetetlen és tagadhatatlan egyszerre? Azt hogy? Ha tagadhatatlan, akkor hihető, nem?
2022. jan. 12. 05:34
 50/50 anonim ***** válasza:
Érdeklődöm, hogy végül hogy zajlott a 2022-es invázió? Szerencsére nem tudtam róla, így pánikba sem estem. Vagy pánikolni kellene, mert elhalasztották?
2023. okt. 4. 22:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!