Ufokurtato007 kérdése:
Hihetetlen, tagadhatatlan felvétel készült, Ön mit szól?
Figyelt kérdés
Link: [link]
Mint köztudott 2022 az invázió éve, hamarosan beteljesedik az ősi prófécia és megkezdődik az invázió. Ez a videó legyen az első bizonyítéka annak a megcáfolhatatlan ténynek, hogy előretolták a kém- felderítőhadtestüket, akik az égbolton cikázva figyelnek meg minket.
2022. jan. 9. 17:46
11/50 anonim válasza:
* anélkül, hogy megnéznéd a leírást
12/50 A kérdező kommentje:
#11 Mint már említettem, a leírás a plebsz megnyugtatása végett íródott.
2022. jan. 9. 20:10
13/50 anonim válasza:
Egyértelműen kamu. a reakciók megjátszottak, a videó rövid. Ha igaz lenne végig videózta volna a jelenséget! Ne hiddj már el minden sz*rt! Nagyon ritka ami valódi felvétel és hogy még ufo is legyen.
14/50 A kérdező kommentje:
#13 Ufológus validálta, tehát hiteles.
2022. jan. 9. 20:59
15/50 anonim válasza:
#14 A szomszédom szerint kamu, tehát nem hiteles. Kb ennyit ér az érvelésed. 😅
16/50 anonim válasza:
De akkor miért ilyen rövid a videó?
17/50 A kérdező kommentje:
#16 Mivel valószínűsíthető, hogy az idegennek a fedélzeti komputerje jelezte a detektálást és így bevetette a lézercsapdát majd fénysebességre ugrott. A lézercsapdára azért van szükség, hogy ne tudják lokalizálni a fénysebességugrás helyét.
2022. jan. 9. 21:16
18/50 anonim válasza:
Nem is a kérdésemre válaszoltál, de legalább már tudjuk hogy egy unatkozó emberke vagy aki itt trollkodik :]
19/50 A kérdező kommentje:
#18 Szerintem pedig épp elég egzakt választ adtam.
2022. jan. 9. 21:34
20/50 anonim válasza:
#19 Mivel valamit csak valószínűsítesz ezért az nem lesz egzakt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!