Idióta vagy zseni ?
2021. dec. 29. 13:56
1/12 anonim válasza:
Idióta.
Akiknek nincs 10 perce hülyeséget hallgatni, summázom:
A videó szerint a Hold üreges és valójában egy reptilián űrhajó. Ami pár ezer éve érkezett a Föld mellé. Ez okozta az özönvizet, ami eltörölte Atlantiszt meg miegymás, és ezek után a reptiliánok vették át a hatalmat az emberiség felett.
2/12 anonim válasza:
#1 Mostmár csak emiatt végignézem, mert durva, ha valaki ilyenekben hisz.
3/12 anonim válasza:
Olyan idióta, aki zseninek KÉPZELI magát.
.
A Hold nem öreges égitest, hanem egy léggömb, ha nem az lenne, hogyan lebegne az égen?
4/12 anonim válasza:
Nem úgy volt, hogy a holdat csak kivetítik fölénk?
5/12 anonim válasza:
#2 Válaszadó! Gyanítom, hogy ezt a sok sületlenséget önmaga sem hiszi el, csak ezzel eteti a hiszékenyeket.
7/12 anonim válasza:
A Hold sokkal fontosabb, mint a Nap.
A Nap nappal világít, amikor amúgy is világos van.
Viszont a Hold este, amikor egyébként sötét van.
8/12 anonim válasza:
Nem tudom, hogy honnan szerzi ezeket az információkat, de szerintem nagyrészt igazak. Lehet, hogy egy-két dologban téved. Nem ő az egyetlen, aki ilyen dolgokat mond.
9/12 anonim válasza:
Az előző vagyok. Zseninek nem tudom, hogy lehet-e nevezni, de az biztos, hogy rendkívül bátor ember.
10/12 A kérdező kommentje:
A hold tömegét ki lehet számolni a földi ár-apály jelenséget alapul véve ?
2021. dec. 31. 10:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!