Az ufók el akarják venni a földet töllünk? Vagy békések a szándékajik? Ti mit gondolltok?
Figyelt kérdés
2021. dec. 21. 12:41
1/14 anonim válasza:
Helló főnök!
Zsírosfülű rétisas vagyok!
Feladat elvégezve,koordinációs pontok felállítva.
Jöhet a különítmény evakulálni a lakosságot.
3/14 anonim válasza:
Szerintem ez a hulladék nem kell nekik.. sikeresen szét kurtunk mindent amit lehetett
4/14 anonim válasza:
Tőlem elvették tegnap a virágföldet szóval igen és még csúnyák is és mindig a tiktokon lógnak fúj.
5/14 anonim válasza:
A breptoidok előttünk itt fejlődtek ki. Csak egy intergallaktikus támadás miatt - amit mi meteoritnak hiszünk - le kényszerültek a Föld alá. Most követelik vissza Földet
6/14 anonim válasza:
Mindig is az övéké volt a bolygó. Az embert ők tenyésztették ki. Most is csak kíserleti nyul az ember a szemükben. Ha akarnák egy pillanat alatt kiirtanak az emberiseget.
7/14 anonim válasza:
Szerintem félnek a vezetőinktől, akikről látják, mekkora ön-, és közveszélyes pszichopaták.
8/14 anonim válasza:
7, a kisszürkek is hasonló pszichopaták egyébkent.
9/14 anonim válasza:
Még a '90-es években el akarták venni, erről szólt minden könyv. Ma már senkit sem érdekel, köztünk élnek, integrálódtak. Szerintem politikusok bőrében.
10/14 anonim válasza:
Már hadat is üzentek https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__115..
FÖLDÖNKÍVÜLI HADÜZENET: “PORRÁ FOGJUK ZÚZNI A VILÁGOTOK, MEG VANNAK SZÁMLÁLVA A NAPJAITOK, A BOLYGÓTOK KELL”
Muhahaaaaa.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!