Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az alábbi UFO felvételek...

Az alábbi UFO felvételek szerintetek valódiak?

Figyelt kérdés

Sokan a leghitelesebb fellelhető idegen lényt is ábrázoló felvételeknek tartják. Szerintetek?

[link]

2021. dec. 2. 19:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%
Az arginint 1886-ban izolálta elöször Ernst Schultze a csillagfürt nevű növényből sikerült kimutatnia.
2021. dec. 4. 07:26
 12/17 A kérdező kommentje:

Hogy jön ide már megint ufokurtato? Miért beszélnek róla itt az ÖSSZES témával kapcsolatos kérdésnél? Kérlek, ne foglalkozzunk kamu összeesküvés-trollokkal!

Aki megnézte a fenti videókat, van ötlete, hogyan tudná hamisítani őket ilyen minőségben?

2021. dec. 4. 07:30
 13/17 anonim ***** válasza:
69%

10 évvel ezelőtti videók, ahhoz tudnunk kéne mikor készültek a videófelvételek, mert régen is voltak azért videós trükkök.

9-es, 10-es, 11-es vagyok.

Oké, csak megakartam bizonyosodni, hogy te nem azt a tábort gazdagítod.

2021. dec. 4. 08:03
 14/17 anonim ***** válasza:
69%

Ha 10 évvel ezelőtt készítették, akkor is volt már Adobe Premier.

Ha csekkolod a wikin látható, hogy 2003 óta van.

De előtte is voltak videós trükkök és maszk és jelmez is, és mivel fekete fehér felvételek, ha ismerik a videózás trükjeit, az illuzió pszihológiáját Adobe Premier nélkül is lehet alkotni olyat, amire azt mondod, wow ez valós?

Itt egy példa:

https://www.youtube.com/watch?v=MUBMHkMTw6I

De nagy festőknek is vannak olyan képeik amik végtelenítettek, és ők előző századokban éltek.

2021. dec. 4. 08:07
 15/17 anonim ***** válasza:
69%

David Cooperfield is illuzionista, és vannak trükkjei amik szerintem még mind a mai napig megfejthetetlen egy átlag embernek.

Pl. Leonardo Davinchi kódolt írására is csak évszázadokkal később jöttek rá, hogy szimplán tükörírással írta.

2021. dec. 4. 08:08
 16/17 anonim ***** válasza:
69%
És, hogy hogy jön ide ehhez a kérdéshez? Úgy, hogyha meg akarod érteni, hogy valós vagy nem, ahhoz először az illúziót kéne kutatnod mélyebben, és ahhoz az eredeti felvétel kéne, hogy meg tud mondani rétegelt video pl. green screen effekt, illetve a régebbi trükköket alkalmazó videóknál, ahhoz minimum egy filmes szakmában dolgozó videotrükköket gyártó szakmájúnak kéne lenned, de mint írtam a régi videós trükköket kéne kutatnod.
2021. dec. 4. 08:12
 17/17 anonim ***** válasza:
69%
* Leonardo Da Vinci
2021. dec. 4. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!