Az alábbi UFO felvételek szerintetek valódiak?
Sokan a leghitelesebb fellelhető idegen lényt is ábrázoló felvételeknek tartják. Szerintetek?
Hogy jön ide már megint ufokurtato? Miért beszélnek róla itt az ÖSSZES témával kapcsolatos kérdésnél? Kérlek, ne foglalkozzunk kamu összeesküvés-trollokkal!
Aki megnézte a fenti videókat, van ötlete, hogyan tudná hamisítani őket ilyen minőségben?
10 évvel ezelőtti videók, ahhoz tudnunk kéne mikor készültek a videófelvételek, mert régen is voltak azért videós trükkök.
9-es, 10-es, 11-es vagyok.
Oké, csak megakartam bizonyosodni, hogy te nem azt a tábort gazdagítod.
Ha 10 évvel ezelőtt készítették, akkor is volt már Adobe Premier.
Ha csekkolod a wikin látható, hogy 2003 óta van.
De előtte is voltak videós trükkök és maszk és jelmez is, és mivel fekete fehér felvételek, ha ismerik a videózás trükjeit, az illuzió pszihológiáját Adobe Premier nélkül is lehet alkotni olyat, amire azt mondod, wow ez valós?
Itt egy példa:
https://www.youtube.com/watch?v=MUBMHkMTw6I
De nagy festőknek is vannak olyan képeik amik végtelenítettek, és ők előző századokban éltek.
David Cooperfield is illuzionista, és vannak trükkjei amik szerintem még mind a mai napig megfejthetetlen egy átlag embernek.
Pl. Leonardo Davinchi kódolt írására is csak évszázadokkal később jöttek rá, hogy szimplán tükörírással írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!