Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hiteles UFO felvétel? Számos...

Hiteles UFO felvétel? Számos UFO obejtumokat, vagy idegen lényeket ábrázoló felvételről egyértelműen kiderült, hogy hamisítvány, kamu. Létezik olyan, amiről ez nem bizonyított?

Figyelt kérdés
Gyűjtsük össze a legmeggyőzőbb felvételeket ezen kérdés alatt!

2021. dec. 2. 07:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%
Az egyik legnagyobb tévedés talán az,hogy a 20.század találmánya.Pedig dehogy! Az első ufót nem 1947-ben,de nem is az 50-es években vagy később láthatták,hanem legalább tízezer évvel korábban.Némi túlzással akár azt is állíthatjuk,hogy ''ufó pedig mindig volt".Hiszen már az ősembernek is látnia kellett,különben nem hagyott volna annyi furcsa üzenetet,jelzést az utókorra.A szaharai Tassiliban felfedezett sziklarajzok & festmények között még csoportos űrhajósjelenet is látható.Való igaz,ezekről a rajzokról a tudományos művek ritkán - vagy egyáltalán nem -számolnak be.Mint ahogy az észak-olaszországi Val Camonica-i leletekről sem.Az ausztrál bennszülöttek több ezer évvel ezelőtt sziklába vésett rajzairól is többnyire hallgatnak.A valóság az,hogy őseink már a tűz feltalálása & a kezdetleges beszéd kifejlődése után,amikor hordában kóboroltak & vadászattal tartották fenn magukat,már az időben is láttak valamit.Az ugyanis aligha hihető,hogy miközben a valóságban semmi sem történt,az 5 földrész egymástól elszigetelt lakói egymástól teljesen függetlenül évezredeken keresztül hasonló furcsaságokat rajzoltak,festettek,véstek a sziklafalra.Az ausztrál ősemberek esetében azért is furcsa ez,mert a kellemes éghajlat miatt az ottani őslakók ruhát sosem hordtak.Az első felöltözött emberrel alighanem a 18.században találkoztak,amikor az első fehér telepesek beköltöztek a földrészre.A sziklafalon azonban mégis számtalan,különös ruhába öltözött embert -vagy emberhez hasonló lényt - örökítettek meg.Ès ugyanilyen különös ruházatú alakok láthatók a Szaharában,Itáliában & a földgolyó számtalan helyén. A perui Toro Muerte környékén több ezer sziklarajz maradt az utókorra.E rajzok szinte mindegyike nagy testű, szkafandert viselő űrhajóst ábrázol. Itt is - ahogyan más kontinensek ősember művészei tették - a rajzolók a lebegő idegen teste köré csillagokat,holdat,napot festettek.
2021. dec. 2. 11:51
 12/19 A kérdező kommentje:
#10 Köszönöm Ufokurtato007, hogy itt is mindenkit leminősítettél, amellett, hogy semmi érdemlegeset nem tettél hozzá a témához! Démon vagy.
2021. dec. 2. 12:11
 13/19 Ufokurtato007 ***** válasza:
14%
Maga a kérdés értelmetlen, hogy lehet bármi érdemlegeset hozzátenni akkor?
2021. dec. 2. 12:21
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

9-es youtube-on aki ilyeneket megoszt az szimplan a pénz miatt is csinalhatja. Magyaran fantaziatlan, nincs topic otlete mi erdekli igazan az embereket, de valahogy penzt kell keresni tipusu. Nem hiszem hogy csekkolja hogy kulcsszo alapjan mik erdeklik az embereket. De mivel az ufo, foldonkivuli az emberek nagy tobbseget erdekli ezert igy egyszeru a minimum 1000 nezettseget megszereznie hogy aztan reklamokat is tehessen a videok koze. De amugy szerintem egy igenyes, profi tartalom gyartonal aki tanitja is az embereket vagy igenyesen kulturat mitat be annal en pl. Siman megnezem minden videot amihez van turelmem, a politikai es egyeb videokat tovabb szoktam kattintani vagy leveszem a hangot es massal foglalkozok es nem nezem.

Amugy szerintem ugyanugy komoly munka a tartalom gyartas csak azert nem mindegy milyen. Az ivan-os videokat majd megnezem de harmat mar csekkoltam. Írtam neked hogy adobe premier pro mar 2003 ota van csak nem tudtam irni utana mert 5 valaszt irtam es nem engedi csak ha ír valaki uránam. De javítani akartam mert leforditottam a wikis iras elejet hogy adobe premier 1991 ota van mac-es program volt a premier pro 2003-as tovabbfejledztett utódja. Es mint tudjuk a mac amcsi szoftver az altalad linkelt videok amerikabol szarmaznak. En is lattam mar ilyeneket. A foldonkivuliek amiket mutatnak csak derekig mutatjak es ugye kozelrol azert ez is lehet csaloka es siman jelmez is lehet. Illetve a kezlenyomat jobb oldalán egy beradirozas lathato. Magyaran ha photoshoppal szerkesztettek akkor egy emberi tenyerbol is lehet siman ilyet alkotni de photoshop nélkul is ha profi a rajzolo es realisztikus fotorajzokat tud rajzolni.

Szoval ezeket bizonygatni csak akkor lehet ha latja az eredetit az ember es beismerte aki esetleg készítette ha kamu.

2021. dec. 4. 10:41
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
11-es jól írja őskori barlangrajzok is vannak amiken vannak űrhajo abrazolasok es foldonkivuli abrazolas is. 14-es vagyok. Talan ezek hitelesebb bizonyitekok mint a mai kor embereinek videoi, de mivel nem voltunk ott es nem tudjuk hogy keletkezett igy passz. Egy osember almait is lefesthette vagy saman latomasait es stb.
2021. dec. 4. 10:43
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

* igenyesen kulturat mutat be

*nem engedi csak ha ír valaki utánam.

2021. dec. 4. 10:49
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
* továbbfejlesztett utódja
2021. dec. 4. 10:51
 18/19 anonim ***** válasza:
A 11-es kiválóan leírta, hogy mi a helyzet az ufo-k történetét illetően. De ha csak a közeli múltnál maradunk, rengeteg kép meg videók is vannak ufókról még abból az időszakból, amikor nem volt modern számítógépes technika, amikkel az esetleges csalásokat el lehetett volna követni.
2021. dec. 5. 01:29
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a leghitelesebb bizonyítékok abbol a századbol származnak amikor az emberiseg nem ismerte a csalás fogalmát és nem is művelte es nem is akart pénzt csinálni a szenzáciobol, de volt olyan fejlett már hogy tudja mi az hogy ismeretlen földönkívüli civilizáció.
2021. dec. 5. 04:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!