Szerintetek mit láthattam?
Egy ilyen fénylő objektumot először egy kivilágított sárkánynak gondolnék a szél miatt.
Második tippem egy drón lenne, bár a szél miatt elvetném ezt a tippet.
Harmadik tippem egy kikötött lampion lenne, amit később elengedtek, hogy elszálljon.
A gömbvillám tippet én azért vetném el, mert az általában cikázva halad, ha természetes úton alakul ki.
Én ugy tudom, hogy szeret egyhelyben lebegni is.
Elég kiszámithatatlan jelenség.
Valamikor a 70-es években, lehettem vagy6-8 éves, mikor egy közepes labda méretű, fénylő narancssárga gömb lebegett el a kerítésünk mentén a földúton.
Kb úgy nézett ki színre meg minden, mint a lemenő nap, csakhogy a nap fentről sütött épp déli irányból. Nem lakott arrafelé más gyerek, aki játszott volna valamivel, ez egy tanya volt, öreg szomszédokkal. Szóval, fogalmam sincs, mit láttam, de percekig módom volt nézi ahogy szépen végiggurul vagy lebeg az úton, mig végül eltűnik szem elöl. Szép, napos nyári idő volt, nem olyan,mikor bármilyen villámra számít az ember.Persze ezsem derült ki sosem, mi lehetett, de nem bánom, hogy nem jutott eszembe kiszaladni megfogni.
15
Biztos voltam benne hogy ő vagy velocica meg fog itt is jelenni :D
Élettelen troll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!