Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek mit láthattam?

Szerintetek mit láthattam?

Figyelt kérdés
Ma történt hogy 16:32 kor indultam edzésre mikor megláttam hogy az út túloldalán lévő ház felett lebeg egy fehér gömb. Nem magasan olyan 15-25 méterre lehetett a földtől. Először azt hittem bekápráztam de nem, elindultam közben végig néztem és ott lebegett valami, nem volt olyan nagy kb 5-10 cm lehetett az átmérője. Gondoltam magabam milyen fura lenne ha eltűnne (ma nagyon fújt a szél és alacsonyan voltak a felhők) és egy felhő nekirepült a gömbnek majd továbbindultam. Visszamentem a gömb már nem volt ott, kicsit később megint láttam egy nagy ház teteje felett kb 2 méterrel. Még mielőtt odaértem volna láttam a göbmböt a távolba a felhők között ezúttal repülni(vagy fújta a szél nemtudom). Szerintetek mi volt? Én gömbvillámra tippelek de nem értek hozzá bocsánat. Nem fogyasztok alkoholt és drogokat a trolloknak mondom.

2021. nov. 29. 20:36
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
53%

Egy ilyen fénylő objektumot először egy kivilágított sárkánynak gondolnék a szél miatt.

Második tippem egy drón lenne, bár a szél miatt elvetném ezt a tippet.

Harmadik tippem egy kikötött lampion lenne, amit később elengedtek, hogy elszálljon.

A gömbvillám tippet én azért vetném el, mert az általában cikázva halad, ha természetes úton alakul ki.

2021. nov. 29. 22:28
 12/31 anonim ***** válasza:
69%

Én ugy tudom, hogy szeret egyhelyben lebegni is.

Elég kiszámithatatlan jelenség.

Valamikor a 70-es években, lehettem vagy6-8 éves, mikor egy közepes labda méretű, fénylő narancssárga gömb lebegett el a kerítésünk mentén a földúton.

Kb úgy nézett ki színre meg minden, mint a lemenő nap, csakhogy a nap fentről sütött épp déli irányból. Nem lakott arrafelé más gyerek, aki játszott volna valamivel, ez egy tanya volt, öreg szomszédokkal. Szóval, fogalmam sincs, mit láttam, de percekig módom volt nézi ahogy szépen végiggurul vagy lebeg az úton, mig végül eltűnik szem elöl. Szép, napos nyári idő volt, nem olyan,mikor bármilyen villámra számít az ember.Persze ezsem derült ki sosem, mi lehetett, de nem bánom, hogy nem jutott eszembe kiszaladni megfogni.

2021. nov. 29. 23:16
 13/31 anonim ***** válasza:
21%
Nem kell hozzá drog vagy alkohol,hogy láss dolgokat.Ha már elment az eszed (ami ebben az esetben már meg is mutatkozott),láthatsz te amit csak szeretnél.
2021. nov. 30. 00:46
 14/31 Ufokurtato007 ***** válasza:
13%
Ez kérlek szépen egy gujmán kémdrón volt, tökéletesen illik rá a leírás. Nem raboltak el mostanában valakit arrafele?
2021. nov. 30. 04:21
 15/31 anonim ***** válasza:
73%
14-es... KUSS MÁR. Már itt is kezded a baromságod?
2021. nov. 30. 07:19
 16/31 A kérdező kommentje:

15

Biztos voltam benne hogy ő vagy velocica meg fog itt is jelenni :D

Élettelen troll

2021. nov. 30. 07:39
 17/31 anonim ***** válasza:
75%
15-ös vagyok. Az hát. Csak szajkózza a hülyeségeit. Mindkettő.
2021. nov. 30. 07:51
 18/31 Ufokurtato007 ***** válasza:
0%
Már ne haragudj, de ezek nem hülyeségek. A leírás alapján tisztán lehet látni, hogy egy gujmáni kémdrónnal találkozott a kérdező.
2021. nov. 30. 08:06
 19/31 anonim ***** válasza:
15%
Kuss
2021. nov. 30. 08:26
 20/31 Ufokurtato007 ***** válasza:
0%
Légy szíves ne trollkodd már szét ezt a kérdést is, mert különben az igazság elvész (ami esetünkben a gujmán kémdrón).
2021. nov. 30. 08:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!