Mi a véleményetek arról hogy a tudósok szerint az idegen lények már köztünk járnak?
Helen Sharman űrhajós-mérnök,Luis Elizondo pentagon tiszt és Andrew Fraknoi,a San Francisco-i egyetem csillagász professzora közös nyilatkozatban tették közzé az ufo kutatás terén elért eredményeiket.
Ezen kutatás alapján kijelenthető hogy alakváltó földönkívüli lények élnek köztünk!
Mi a véleményetek arról hogy akár egy közeli ismerősötök is lehet földönkívüli?
11
Ez most kinek szólt? Gondolom Ufokutato007-nek mert már rég kikene tiltani innen.
Ufokúrtató nevű troll már teljesen tönkreteszi a kategóriát az """"irónikus„„„„ írásaival.
A moderátorok miért nem tiltják?
Azért tök jó hogy vannak random emberek akik mindent szuper titkos dolgot tudnak amit a kormány titkol
Ufokurtato az ELTE-n diplomázott ufokutatásból. Képzett szakember, nem "random ember"
Képzelem ahogy meghackelik az USA rendszerét és csak úgy szétosztják az infót
Ja nem. Általában nevesincs tudósokkal bizonygatják a kitalált szorikat
A nevesincs tudósokat a háttérhatalom járatja le, hogy ne higgyenek nekik az emberek és ne tudódjon ki az igazság
Nem hiszem hogy 20 fiókról ír magának mert én más ember vagyok 😆
Ilyen hangnemmel nehogy te legyél moderálva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!