Mi a véleményetek arról a NASA felvételei alapján egy hatalmas ufo flotta tart a Föld felé?
Figyelt kérdés
Hatalmas földönkívüli űrhajó armada közelít a taurus rendszerből,három vezérhajóval az élen.
Több NASA felvételen is látható a hatalmas flotta,az legnagyobb (ami valószínűleg a főparancsnoki hajó) 240 KILOMÉTER hosszú.
Lehetséges hogy a reptoid flotta tört ki a nullsíkról és most akarnak inváziózni?
2021. nov. 6. 09:48
11/31 anonim válasza:
Na végre már csak hogy itt vannak.Én azt hittem már hogy sose jönnek.És kitudja sajnos mennyit kell még várni,hogy ide is érjenek.Én remélem a legjobbakat,hogy kipusztítsák végre az emberiséget.Bár úgy volna.Ideje lenne már.
13/31 A kérdező kommentje:
Most olvastam egy amcsi ufós oldalon hogy ezek a plejádok lehetnek,mert azok laknak a Taurus rendszerben.
Ők meg jó fejek,nem akarnak kiirtani minket,azt írják itt:
2021. nov. 6. 12:12
14/31 anonim válasza:
13
Megárthat ha ilyeneket olvasol...
16/31 Ufokurtato007 válasza:
Hogy most mi lesz? Invázió, leigázás. Jövő ilyenkorra már tudni fogjuk a háború kimenetelét... Lesz aki odafog veszni, de dicső halált hal. Reménykedhetni tudunk csak benne, hogy az ellenállás képes lesz megfékezni eme offenzívát.
17/31 anonim válasza:
A magyarokat nem bántják, igazából a jövőévi Békementere indultak.
20/31 A kérdező kommentje:
Cégvezető vagyok.
2021. nov. 7. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!