Mi a bizonyíték a reptoid életforma létezésére?
Figyelt kérdés
Minden ,,ufológus" azt mondja léteznek, de mégse tudnak bizonyítékot felmutatni már elmaradt vagy 2-3 reptoid invázió. Illetve elég érdekes rövidítéseket használnak (pl.: K.O.R.A.N.R.E.G.G.E.L.R.I.T.K.A.N.R.I.K.K.A.N.T.A.R.I.G.O) Ez egyeltalán nem gyanús?2021. okt. 31. 10:11
21/47 A kérdező kommentje:
19
Én is tudok ilyeneket írni.
2021. okt. 31. 15:45
22/47 anonim válasza:
Ez ilyen cikkeket valószínűleg néhány haver írta, hogy röhögjenek rajta, csak idővel kicsúszott az irányítás a kezük közül és elszabadult és csomó "gyíkhívő" elhitte :D
23/47 Ufokurtato007 válasza:
Tipikus szkeptikusok valaszol, semmi sem gyoz meg titeket.
24/47 anonim válasza:
Dehogynem, hozz össze egy talit egy ilyen gyíkkal ;)
25/47 Ufokurtato007 válasza:
En mar talalkoztam veluk es hidd el, nem volt kellemes. Jovore viszont talalkozni fog veluk, ha szeretned, ha nem.
26/47 A kérdező kommentje:
23
Amennyiben tudsz bizonyítékot felmutatni amit nem egy 9 éves írt akkor elhiszem, de jelenleg nincs bizonyíték.
A szkeptikust meg arra mondják aki nem hisz a tényeknek és bizonyítékokban. Jelenleg te vagy a szkeptikus mert nem hiszel a bizonyítékokban, hogy nem léteznek.
2021. okt. 31. 15:54
27/47 Ufokurtato007 válasza:
Ufokutatok vagyok szakteruletem az idegen fajok felterkepezese, illetve az ellenallas tagja vagyok es a reptoid invazio kutatasa is feladataim koze tartozik. Megannyi idegen fajjal talalkoztam eletem soran, tobben el is raboltak tudasom vegett. Tehat biztosra mondhatom, hogy igen is leteznek
28/47 anonim válasza:
Az ékezetes betűkre már nem maradt tudásod?
29/47 Ufokurtato007 válasza:
Nem, mivel jelenleg egy kutatohajorol irok es a fedelzeti komputernek nincs magyar kiosztasa
30/47 anonim válasza:
És most jönnek a kifogások... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!