Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Aki reszesult valamilyen...

Ufokurtato007 kérdése:

Aki reszesult valamilyen tipusu talalkozasban leirna tapasztalatait?

Figyelt kérdés

Ufologus vagyok, tehat az idegen eletformak utan kutatok. Sok fajt ismertem meg az evek hosszusaga alatt, szeretnem boviteni tudasomat esetlegesen kamatoztatni egy invazio soran.

Akit mar raboltak el valamilyen idegen faj egyedi leirna tapasztalatat? Tudom, hogy nem konnyu beszelni rola, en is reszese voltam egynek, de mindenkepp fontos, emberi eletek mulhatnak rajta.

A kovetkezokre lennek kivancsi:

-mikor tortent az incidents

-milyen faj rabolt el? (reptoid, plejad, vulkani, sziriuszi, krixkraxi nepseg stb stb)

-hogyan raboltak el

-az anyahajojukra vittek vagy mashova?

-tortent e meggyalazas

-tortent e memoriatorles

Valaszaitokat elore is koszonom,

Udv ufokutato

2021. okt. 29. 15:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Na mesélj, mifelé elrablásod volt neked? Engem már elraboltak egyszer a reptoidok és átírták a személyiségem, ezért vagyok bunkó veled minden kérdésed alatt.
2022. máj. 14. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!