Mi a véleményetek arról hogy a galaktikus föderáció megkezdte a háttérhatalom kipucolását a földről?
Az emberiséget segítő bolygószövetség,a galaktikus föderáció egyik katonai vezetője,Val Nek főparancsnok nemrég üzenetet küldött nekünk.
A háttérhatalom és a velük szövetséges reptoidok földalatti bázisainak elpusztítása elkezdődött, hamarosan eljő a felszabadulás.
Mi a véleményetek?
Már megint?
Múlt héten is volt már egy felszabadítás. Ez idén már a tizenhatodik.
4 éve ezt mondja a yt-n.
"Megkezdődött", felszabadulás, új világrend...stb.
Cobra, nem tudom ki, de az utcán is hasonló tenyérjósok vannak. Ctrl+C, Ctrl+V.
Hát nem tudom, itt ülök a föld alatti bázisomon, épp vedlem le az előző bőröm, de ebből amit írsz, se én, se a fajtársaim nem érzünk semmit egyik bázisunkon sem.
Val Nek meg már vagy 3 intergalaktikus évezrede nem a bolygószövetség, a galaktikus föderáció egyik katonai vezetője, mert megsemmisítették egy puccs során. Szóval kicsit le vagy maradva a napi aktualitásokkal. Néha vedd le kicsit az alufólia sisakot a fejedről.
#5 sajnos nem. Bár azt nézne.
Konkrétan az a címe a sorozatnak.
"Galaktikus föderáció"
A srác Google fordítós hanggal olvasztja fel a veblapról az "igét". YouTube-n. Beírod és adja is....
7 a mit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!