Mi a véleményetek arról hogy a NASA politikai összekötő szerint már itt vannak a földönkívüliek?
Bill Nelson volt szenátor és űrhajós, jelenlegi NASA összekötő szerint az általa ismert titkos adatok szerint szinte biztos az hogy a földönkívüli létformák már itt vannak.
Az elnok nem tud sokat, mivel ot nem erinti kulonosebben, csak egy invazirorol kapna tajekoztatast. Vannak ufologusok, vagyis ufokutatok, akik lejegyzetelik a kulonbozo idegen fajokat, esetlegesen boncolnak is.
Bill Nelsonnak pedig igaza van, en is ufologus vagyok, es mar tobb tipusu talalkozasnak is reszese voltam.
Enyhén neurotikusnak érezlek, elképesztő az egód. Te mindenről tudsz, még arról is, amiről az elnök nem.
Kezeltesd magad, míg nem késő.
Azért aki járt az űrben, meg a nasa-nál dolgozott, az lehet hogy picit többet tud ezekről a dolgokról.
Nem kell nekik a 10 perc hírnév, nem azért nyilatkoznak.
25# és szerinted ha valaki az életét kockáztatja, kiválasztják hogy ő alkalmas rá, mehet az űrbe stb.
Utána meg visszajön és mindenféle hülyeségeket beszél repülő tárgyakról.
És te, aki még a falut se hagyta el, megmondja hogy hazugság.
Szóval mit tudsz te mesélj még.
A kérdés az volt, hogy mi a véleményem. Leírtam a véleményem.
Az, hogy ez nem tetszik, az már nem az Én bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!