Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy a NASA politikai összekötő szerint már itt vannak a földönkívüliek?

Figyelt kérdés

Bill Nelson volt szenátor és űrhajós, jelenlegi NASA összekötő szerint az általa ismert titkos adatok szerint szinte biztos az hogy a földönkívüli létformák már itt vannak.

[link]

[link]

[link]

2021. okt. 26. 14:19
1 2 3
 21/28 Ufokurtato007 ***** válasza:
10%

Az elnok nem tud sokat, mivel ot nem erinti kulonosebben, csak egy invazirorol kapna tajekoztatast. Vannak ufologusok, vagyis ufokutatok, akik lejegyzetelik a kulonbozo idegen fajokat, esetlegesen boncolnak is.

Bill Nelsonnak pedig igaza van, en is ufologus vagyok, es mar tobb tipusu talalkozasnak is reszese voltam.

2021. okt. 29. 15:14
 22/28 anonim ***** válasza:

Enyhén neurotikusnak érezlek, elképesztő az egód. Te mindenről tudsz, még arról is, amiről az elnök nem.

Kezeltesd magad, míg nem késő.

2021. okt. 29. 16:02
 23/28 Ufokurtato007 ***** válasza:
7%
Mivel en ufokutatok vagyok es tobb idegen fajjal is talalkoztam mar eletem soran, megannyi elrablas reszese is voltam.
2021. okt. 29. 16:12
 24/28 anonim ***** válasza:

Azért aki járt az űrben, meg a nasa-nál dolgozott, az lehet hogy picit többet tud ezekről a dolgokról.

Nem kell nekik a 10 perc hírnév, nem azért nyilatkoznak.

2021. okt. 29. 19:08
 25/28 anonim ***** válasza:
75%
Tízezrek dolgoztak már a NASA-nál, mégsem kürtölik tele a médiát baromságokkal. Valaki munkából akar megélni, valaki meg mások átveréséből.
2021. okt. 29. 19:17
 26/28 Ufokurtato007 ***** válasza:
#25 csak ismerd be végre, hogy szkeptikus vagy és nem tudod elfogadni a tényt, hogy léteznek földönkívüliek.
2021. okt. 29. 19:36
 27/28 anonim ***** válasza:

25# és szerinted ha valaki az életét kockáztatja, kiválasztják hogy ő alkalmas rá, mehet az űrbe stb.

Utána meg visszajön és mindenféle hülyeségeket beszél repülő tárgyakról.

És te, aki még a falut se hagyta el, megmondja hogy hazugság.

Szóval mit tudsz te mesélj még.

2021. okt. 29. 21:15
 28/28 anonim ***** válasza:

A kérdés az volt, hogy mi a véleményem. Leírtam a véleményem.

Az, hogy ez nem tetszik, az már nem az Én bajom.

2021. okt. 30. 07:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!