Mi a véleményetek arról hogy a NASA politikai összekötő szerint már itt vannak a földönkívüliek?
Bill Nelson volt szenátor és űrhajós, jelenlegi NASA összekötő szerint az általa ismert titkos adatok szerint szinte biztos az hogy a földönkívüli létformák már itt vannak.
Kérdező, itt kérem szépen mutasd meg az ő jelenlegi tisztségét:
NASA politikai összekötő szerint már itt vannak a földönkívüliek.
Ezt így erősen kétkedve fogadom. (És még enyhe voltam()
Bill Nelson kijelentését arra alapozta, hogy az univerzum egyrészt hatalmas, másrészt rendkívül összetett, így kicsoda ő, hogy azt mondja: csak a mi bolygónkon alakult ki „civilizált és szervezett élet”.
Fenti idézettel viszont egyetértek, kizártnak tartom, hogy rajtunk kívül nem létezik értelmes lény.
De ez nem a Földről, hanem az Univerzumról szól.
"... mint az ide íóragató random embereké, akik valójában semmiről nem tudnak semmit."
Most jól körül is írtad saját magadat.
"De az a csávó még így is 100x többet tud, meg 100x többet ér a szava, mint az ide íóragató random embereké, akik valójában semmiről nem tudnak semmit."
Nem tudom, hogy valaki, akinek esetleg már vannak problémái a központban, az mennyire lehet mérvadó. Akik hasonló cipőben járnak, azoknak biztos. Bocs, nekem nem.
16#
Miért te mit tudsz a nasa-ról vagy az űrutazásról? Semmit, te kis ostoba.
A csávó legalább járt az űrben.
Miért ki tud többet a dolgokról?
Ha az usa elnöke mond valamit, az itt semmit se jelent.
Mert jön valami kis random, tudatlan kis senki, aki jobban tudja.
De úgy látom nem sikerült felfogni a lényeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!