A tudomány szerint mennyi a valószínűsége annak, hogy azok a történetek, ahol arról számolnak be az emberek, hogy elvitték őket az UFO-k, egyik sem megbízható?
Pl. neurológushoz, pszichiáterhez küldeni?
Szted adekvát reakció a kinevetés?
12 Azt nem értem hogy min nevettek? Azon hogy orvoshoz ment/mentél? Vagy azon hogy nem hitték el a paralízist.
Továbbá az hogy volt egy alvásparalízise/d és máris neurológushoz, pszichiáterhez menne a "páciens" na az nem adekvát reakció.
Ha tüsszentek egyet akkor se megyek orvoshoz.
És ezt úgy írom hogy volt 2x is alvásparalízisem de több mint 20 év alatt szerintem belefér. Ha heti/havi szinten jelentkezne valakinél a jelenség az más tészta.
Az alvásparalízis említésére.
Az h neked mi fér bele, az magánügy. A tudományos oldalról volt szó.
Az alvásparalízissel nem tudnak mit kezdeni az orvosok. Annyit tudnak, hogy létező jelenség, hogy háton fekve inkább előfordul, mint más testhelyzetben, és ha az illető stresszes életet él éppen, akkor is gyakrabban fordulhat elő. Ennyi. Ja, meg hogy rohadtul ijesztő átélni.
Nem tudják az okát, nem tudják kezelni. Innentől kezdve q háziorvos sem tud vele mit csinálni.
Az, hogy röhögött, azt meg őt, mint embert minősíti, nem pedig az orvostudományt.
Az elvitték helyett itt egy wales-i nem túl régi eset.
Erre én is kíváncsi lennék pedig alapvetően szeptikus vagyok.
14 Az hogy mi fér bele az valóban magánügy. Hisz lehet olyan akinek az is belefér ha minden este alvási paralízisre kel.
De hogyha ennyire "tudományos" jelzőt megfogalmazást szeretnél akkor átfogalmazom.
Az ha egyszer volt egy alvásparalízised az MÉG nem kóros tünet tehát semmi dolga nincs veled a neurológusnak pszichiáternek.
Ezt max egy hipochonder nem érzékeli.
Am az tuti hogy nem feltétlenül van köze a stresszhez mert nekem amikor átéltem nem stresszeltem semmin. + mind 2 alkalommal a hasamon feküdtem. Továbbá másodjára már félelmetes se volt mert már az "érzékeléskor" tudtam hogy mi történik.
Igazából az egyetlen eset, amiről nem tudták igazolni, hogy kamu, az a Travis Walton-eset.
És csak azért nem tudták igazolni, mert 6 társa vallotta poligráf által megerősítve, hogy láttak valami lebegő fényes izét, amiből valami fénysugár eltalálta Travist, ők pedig berezeltek, és leléptek.
Na most a helyzet az, hogy annak az esélye, hogy mind a 6 ember sikeresen átverte a poligráfot, nagyon kicsi, egy a több millióhoz.
Tehát el kell fogadjuk, hogy ők minden bizonnyal az igazat mondták.
De még mindig fennáll az a lehetőség, hogy Travis egy előre megtervezett mutatvánnyal a saját társait is átverte, tehát még itt sem bizonyítható az elrablás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!