Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Nem unalmasak ezek az ufó-t...

Nem unalmasak ezek az ufó-t láttam videók hírek?

Figyelt kérdés

Titeket nem zavar már, annyi ilyen jelenséget láttak, képek, videók bizonyítják már (persze kamu) hogy már itt rég egy UFÓ invázió lenne a földön!

Legújabb hír:

[link]

Engem már zavar ez nagyon, eleinte még röhögtem rajta mikor látták őket és lerajzolták, pláne mikor nemi úton közösültek...stb szóval kezd már unalmassá válni számomra! Ti hogy vagytok vele?

2010. szept. 1. 10:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem az az unalmas, hogy ilyen kevesen hisznek a földönkívüli intelligens élet létezésében. Az lenne a hihetetlen, ha nem léteznének földönkívüliek ebben a végtelen univerzumban.
2010. szept. 1. 14:27
 12/14 anonim ***** válasza:
akik nem hiszik el ezeket az ufos sztorikat,azok még hihetnek a földönkívüli életben!csak azt nem hiszik el,hogy ellátogattak ide a Földre.persze,hogy van élet rajtunk kívül,csak nem tudjuk,hogy hol.én amúgy pártatlan vagyok,mert tényleg láttam már én is neten,és élőbe is megmagyarázhatatlan dolgot,de mégis az is bennem van,hogy ha tényleg idegenek keringenek a Föld körül már évtizedek,vagy több ideje,akkor miért nem jönnek le lepacsizni velünk?vagy csak tudatni,hogy vannak?komolyan mondom már lassan az lesz a leghihetőbb,ami a south parkba volt,hogy a Föld egy valóvilágshow a többi idegennek az univerzumban,és röhögnek rajtunk.mert ha valóban ők kóvályognak itt mindig,akkor úgy csinálják,hogy ne nagyon vegyük őket észre
2010. szept. 1. 14:59
 13/14 anonim ***** válasza:
UFO-k vannak, és földönkivüli élet is. Most gondoljatok bele: bebizonyitották a tudosok, hogy nemtom melyik bolygon találtak kis sejtecskéket, vagy miket. Ez is élet. Mint ahogy él pl. egy gomba is meg egy baktérium, holott nincs teste. Ez a nagy szemű, zöld izé meg hülyeség. Ha télleg annyira itt keringenek akkor szálljanak már le a földre, és ne csak keringjenek... :S
2010. szept. 4. 19:30
 14/14 anonim válasza:
Szerintem (-is)léteznel ufók, s nem valószínűtlen, hogy már jó párszor megpróbálták felvenni a kapcsolatot velünk, csak az emberiség meglehet hogy akkoriban nem volt elég érett arra, hogy azzal a tudással, amit azok esetleg át akarhattak nekünk adni,megbírkózzunk. Nagyjából ma is ez a valószínű helyzet, talán éppen ezzel is magyarázható az, hogy miért "bújkálnak"mert, ma az emberiség már olyan technikai-technológiai fejlettségen van, hogy ki tud már lépni a világmindenségbe,de még mindíg nem eléggé felkészült arra, hogy egy intergalaktikus team-be bekerüljön,hogy felvegyék velünk a kapcsolatot,addíg azt hiszem "teljesen felesleges"ezt részünkről erőltetni,mert a fejlettebbek nem valószínű hogy mostanában nyíltan kapcsolatba lépnének velünk(-ha csak nem valami sunyi nagyhatalmi egyezmény keretein belül nem titokban),esetleg ha nagyon kitartóak vagyunk, mi a fejletlenebbekkel, vagy a velünk egyelő fejlettségű idegen civilizációkkal még esetleg tudnánk kapcsolatot teremteni, de ebben az esetben már összetűzhetünk más, esetleg nálunk fejlettebb civilizációkkal,s azt hiszem ez nem igazán lenne jó nekünk.Baracsi Attila
2010. szept. 7. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!