Mit gondoltok a földönkívüliekről?
Nem biztos. Az hogy fejlettebb nem feltétlenül jelenti azt hogy isteni szinten fejlett.
Lásd amikor az európaiak megjelentek Amerikában akkor sem voltunk láthatatlanok. Sőt. Még ők voltak azok akik jobban értettek a rejtőlyködéshez.
Valamint mi van ha nekik nincs is ilyen igényük? Azért mert nekünk beletartozik a harcmodorunkba a rejtőzködés lehet hogy náluk az ilyesmit lenézik.
Ha rejtőzködnek és úgy csinálnak mindent hogy nem tudunk róla akkor te honnan tudod hogy ők éppen rejtőzködnek és olyasmiket csinálnak amikről mi nem tudunk?
Teljesen jogos a kérdés:)
Mivel univerzális törvény, hogy nem szórakozhat semelyik faj a többi fajjal csak akkor, ha előtte elmondják/megmutatják nekünk mire készülnek. Így minden el van rejtve a filmekben, dalokban, stb. A Simpson család is így "lát a jövőbe". Mivel ez egy játék, ezért nyilván lesznek segítségek számunkra hogy összerakjuk a képet, de nem olyan szembetűnően. És mivel a legtöbb ember elvan a munkával, családdal, szórakozással eszébe se jut keresni ezeket. De vannak sokan akik évek óta kutakodnak és vannak sokan, akik találkoztak is már idegen lényekkel. Nem mind van ellenünk, vannak a mi oldalunkon is, de egy másik univerzális törvény szerint nem avatkozhatnak közbe, csak ha kérjük őket. Tudom, hogy ez nagyon sci-fi és sokan azt fogják hinni szedek valamit, de nem érdekel már. Igazából néha én magam is elgondolkozok rajta, nem e őrültem meg, de aztán körül nézek ezen a bolygón és arra kell rájöjjek, hogy valami nagyon nincs rendben. A 12 szálú DNS-ünkből miért csak 2 aktív a többi miért "szemét"? Nagyon sok mindenről fogalmunk sincs, de mivel le vagyunk terhelve a munkával, utána kikapcsolódásként a TV előtt zombolunk, sokszor nem jutunk el odáig, hogy megkérdőjelezzük a dolgokat. De ha egyszer elindulunk ezen az úton, sok mindenre fény derűl...
Nem mondom, hogy 100%ban igazam van, nem mondom, hogy mindenkinek el kell hinnie amit írok. De én erre jutottam és egy pár éve foglalkozok a témával. Őszintén, csak örülnék, ha tévednék.
Kérlek mond hogy csak viccből mondtad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!