Mennyi az esély arra, hogy egy idegen faj bolygókat száll meg és foglal el?
2021. szept. 7. 21:57
1/12 A kérdező kommentje:
és lehetséges-e portálokat nyitni szerintetek?
2021. szept. 7. 21:59
2/12 anonim válasza:
Konvergál a 0%-hoz, habár a magam részéről fixen 0,00% mellett foglalnék állást, hiszen még nem találkoztunk intelligens élettel az univerzumban.
A portálokkal kapcsolatban olvasd el a fekete lyuk, mint féreglyuk elméletét, de kezeld fenntartásokkal. Nincsen semmiféle bizonyíték rá és eleve tudományos fantasztikus elméletnek készült az egész.
3/12 A kérdező kommentje:
akkor nézd meg a filmet, amit belinkeltem
2021. szept. 7. 22:07
5/12 anonim válasza:
Akartam javasolni, hogy a tudományok témakörbe helyezzék át a kérdést, de ha ennyire komolytalan a kérdés, akkor inkább kerüljön a humorba vagy ezotériába. Köszönöm.
6/12 A kérdező kommentje:
nem, ez tudomány!
oda szántam, nem tudom hogy került ide!
2021. szept. 7. 22:18
7/12 anonim válasza:
50-50% h idegen fajok vannak köztünk. Csak nem vagyunk eléggé fejlettek h észrevegyük őket 😉
9/12 anonim válasza:
Nulla. Egyik naprendszerből a másikba eljutni emberi időn belül eszméletlen energiát és műszaki megbízhatóságot igényel. Portálokat sem lehet nyitni ugyanezen okból, az energiaigény.
10/12 anonim válasza:
Ezt megválaszolni tudni kellene hogy a több faj milyen technológiai, tudományos, spirituális szinten van. Vagy pl. nem fizikai testtel rendelkező intelligens lények idegeneknek mondhatók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!