Ezek szerint biztosan tudhatjuk, hogy léteznek UFO-k ?
Tényleg nem mindegy, hogy ufo-t írsz vagy valami mást. Mert más lesz maga a válasz is a kérdésedre.
"számok tőrvénye alapján biztosan vannak"
Hát 4-es, attól mert valaki a számokra hivatkozik attól még nem lesz biztos. Csak valószínűsíthető. Főleg mert ezt a törvényt az emberek találták ki.
"Ezek" szerint igen.
Ám azon videók szerint, amelyiken Hófehérke szerepel, léteznek a bányász-törpék is.
Mi van, ha mégsem akkora a világegyetem, mint amekkorának mondják/hazudják, hanem sokkal kisebb és amit látnak, az nem a valóság?
Ha valóban ekkora, mi csak egy porszemcse vagyunk az óceánban, és biztosan akad más porszem is valahol.
Morzsikám!
A világegyetem még annál is sokkal nagyobb, mint amit látunk belőle.
Az, hogy te mire vágysz, senkit nem érdekel, különösen a világegyetemet nem.
Kedves anonim utolsó válaszoló!
Nem vágyom semmire😁, értelmezési zavarral küzdesz, vagy mi? Véleményt mondtam. A süketelésed szerinted kit érdekel, hogy te sokat nem látsz a világegyetemből az is biztos. Ahelyett, hogy beleállsz a másik válaszában inkább válaszolj a kérdéssel kapcsolatosan, ja, hogy az nem megy. 🙄
Hát, elég furán gondolkodsz.
Ha valamihez nem értesz, akkor miért mondasz róla véleményt?
Szerinted mekkora a látható világegyetem, és mekkora lehet valójában?
Bónusz kérdés: miért van különbség?
A kérdés az simán hülyeség. UFO (azonosítatlan repülő tárgy) már az ókorban is volt.
...a felületes embereknek.
de akkor nem értesz hozzá, látszik.
Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!