UFO volt vagy nem? (kérdésed túl rövid. )
mikor volt a csillaghullás (augusztus 12 vagy nem tudom) akkor néztük anyuval a csillagokat és észrevettünk nagyon magasan egy picike pöttyöt, ami ment de nem egyenesen hanem mintha állandóan kerülgetett volna valamit. nem világított úgy mint a repülő, csak egy sárga/arany színű pötty volt. Hullócsillag se lehetett, mert sokáis ment olyan 2-3 percig, meg hát az egyenesen esik le. 2-3 perc múlva már nem láttam.
mi lehetett?
a műhold pont h csak pár másodpercig látszik. :)
meg nem kezd el kerülgetni semmit se, kivéve a Földet. :D
szóval igen, ufot látattok. Esetleg légballon.
Amúgy nem kell egyből földönkivűlire gondolni UFO alatt, főleg este. Ha eltudnak idáig jönni akkor majd biztos világítanak nekünk h lássuk őket nem? :D Már mi ismerünk olyan eszközöket amivel láthatóvá válik este is minden, és mi nem járkálunk más bolygókon. :D
vki ugyan ezt észlelte pont ugyan ekkor! kicsit gyanús mostmár:D vagy azis lehetséges h mind 2 kérdést te tetted fel:D
itt a kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
és amit én láttam SÁRGA volt nem pedig fekete.
sajnálom ha nem tudsz olvasni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!