Sajnos nem tudok jól angolul, de ez hatalmas szenzáció véleményem szerint, ha ezt így lejegyezték hivatalos formában! Hogyan sikerült megfigyelni a macskaembereket? Nyilván várható volt, hogy nem fogják nagydobra verni ezt a finoman fogalmazva is rendkívüli hírt.
Azt tudom róluk, hogy egy nagyon ősi faj, és állítólag sokat harcoltak az őseik a reptiliánok ellen. Talán ők is a Lyra csillagrendszerből származnak, a humanoid fajok őshazájából. Hogy miért vannak most itt, ez jó kérdés.
2021. júl. 10. 23:35
2/7 anonim válasza:
Lehet hogy hivatalos, de akkor is elég hülyén hangzik.
2021. júl. 11. 10:33
3/7 anonim válasza:
1: Orion és Szíriusz,és eredeti galaktikus uralkodói faj,tehát mindig is itt voltak,pl.a Szfinx miért formáz egy oroszlánt?Ők az piramis építők is akik felügyelik az emberiséget..kicsit tekerjetek le:
Simon Parkes is találkozott velük asztrálban,ő úgy írja le őket,mint egy abszolút hierarchikus társadalom,nemzetség 2 fajta ágazatát,
Mind nagyon magasak,iszonyatosan erős humanoid a testfelépítésük és a nemzetségen belül 2 fajt létezik a hatalmi és az őrzők.
2021. júl. 11. 17:09
4/7 anonim válasza:
Most nem találom az amerikai gaia tv bejegyzést amiben Parkes beszél róluk,de az egyik alkalommal meglátogatta az uralkodói kasztból egy család akkor tudta őket megfigyelni..A fejük humanoid az arcuk puha párnaszerű mint a macskáké,a hajuk az őrzőknek nagyon erős hosszú egyenes és fekete,az uralkodóké arany és szőke hullámos,a szemük is húzott macskaszerű felfelé ívelő,csak a fülük van nagyon magasan és hegyes ettől néznek ki érdekesen..jópofák lehetnek..
2021. júl. 11. 17:19
5/7 anonim válasza:
Az egyes vagyok, ezek nagyon érdekes dolgok. Viszont én úgy tudom, hogy a leghíresebb egyiptomi piramisokat Thot építette valamilyen módon. Lehetséges, hogy ő volt a tervező, az oroszlán lények pedig végrehajtották valahogyan az építkezést? Vajon hogy zajlott mindez, hogyan lehet összeilleszteni Thot-ot és ezeket az oroszlán lényeket? Ez a kérdés jutott most az eszembe.
2021. júl. 12. 02:07
6/7 anonim válasza:
Ha macskaemberek, akkor félig beszélnek, félig nyávognak?
2021. júl. 15. 22:22
7/7 anonim válasza:
Semmi meglepő, rengeteg idegen faj látogathatja a bolygót.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!