Ez tekinthető bizonyítéknak a földönkívüliek létezésére?
Ausztrál védelmi minisztérium 1957-72 között készített anyagát 2008 óta feloldották a titkosítás alól. Meg van a nemzeti archívumukban is, tehát nem vagyok alufóliasapkás: [link]
Itt a jelentés híroldalon:
Sajnos magyarul nem hozták le sehol sem egyelőre.
Ezzel én is így vagyok.
Tények továbbra sincsenek. Feltételezések, valószínűsitések vannak. Ha az egész arra ment ki hogy kutassák, hogy raforditsanak X összeget, hogy tisztábban lássunk akkor igazából azt a célt elérték (szerintem)
Úgyhogy remélem a fejlődéssel együtt több infó is csurran cseppen a közemberekhez is.
A reptiián és az egyéb fajos agymenéseken kívül.
Azzal viszont nem értek egyet hogy tisztábban látunk. Ezeket az információkat (a lényeget) már az 50 es évek óta közölte a publikummal az USA.
Most kaptunk pár gagyi videót amin el lehet csámcsogni de a hivatalos közleményben semmi újat nem közöltek. Max frissítették a régi állításokat.
A használható információk nyilvánosságra hozását is kétlem. Legalábbis a hivatalos szervek nem fognak (SZERINTEM) valóban 1értelmű információkat közölni. A legtöbb amiben reménykedhetünk az egy 3. féltől származó szivárogtatás. Vagy az hogy a földönkívüliek elbénáznak valamit esetleg egyoldalúan úgy döntenek hogy leszállnak pl Párizsban köszönni az embereknek(természetesen ezekre nem látok valós esélyt).
Nem csak a szöveges műsorokat kell nèzni.
Tv-ben làttam ilyen műsorokat.
Bigott keresztènyek (màrmint pentagon stb vezető) megmondtàk hogy ezek bizony dèmoni lènyek.
Ès aki ezzel foglalkozik az megidèzi a sàtànt.
Vagy hülyèt csinàlnak belőle, jòl lejàratjàk...
"hogy ezek bizony dèmoni lènyek. Ès aki ezzel foglalkozik az megidèzi a sàtànt."
hát ha ezt így kimondták a jelen világban akkor nem tudom ki csinál hülyét kiből?
az ezzel kapcsolatos témákat kutatni szerintem érdemes lenne, s nem nekünk.
Mert elég sokszor ugyan az a bigott elvakult viselkedést lehet látni.
Akik nyilatkoztak azok is kép/hang nélkül, mert aki megemlíti a témát azt azonnal tönkreteszik.
Kb mint amikor itt gyk-n mindig átrakják ezoba.
Szerintem csak viccelsz utolsó.
Nagyon szánalmas, primitív a fajtád.
Fogd már fel a pici agyaddal, hogy még a legnagyobb fejesek se bírnak rájönni, hogy mi repked.
Márpedig valami repked, ez tény.
Ha igaz történet akkor a haverod nagyon betépett.
Olyan meg nincs hogy valaki nem tudja hogy mi az űr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!