A földönkívüliek szerintetek szoktak űrutazni, azért mert a pici földönkívüli babájuk nem tud éjszaka elaludni és átruccannak űrhajóval egy másik bolygóra ahol világos van ami egyből elaltatja a babát mert ott megnyugszik?
Csak egy válasz ihlette a kérdést hogy apuka éjszaka elvitte kocsikázni a kisbabáját, mert nem tudott elaludni.
És szerintetek közöttük is vannak egyedülálló elvált szülők? Vagy szerintetek flottában vonulnak gyerek altatáskor is? 😏 Ezen mondjuk kacagnék. Csak egy science fiction vígjáték sorozat is jutott az eszembe erről és ez is ihlette ezt a kérdést továbbá de nagy valószínűseggel nem így van csak ez olyan cukin vicces lenne ha kiruccanak ezert flottaba igazi csaladi szeretetre vallana. 😄
10-es miért? Azért mert érdekel a földönkívüli élet és elgondolkoztam ha létezik emberhez hasonló civilizáció akkor anatómiailag egy pici utód hogy bírja az ilyen utazast es a bolygok kozotti legkori es egyeb kulonbsegeket?
Csak a Mars projekt miatt jutott eszembe. Ezt tudomany kategoriaba mar ki is targyaltuk. Illetve láttam egy sciene fiction film részletet talán Star Trek volt, de már nem tudom. Egy bolygóra utaztak ahol a nő rá akart szólni a foldonkivuli anyukara hogy tegye ra a maszkot a gyerekére mert szenved. Mire a tarsa ra szolt hogy a gyereknek a tüdeje még fejlődésben van és még nem aklimatizálódott a légkörhöz és így szoktatták azon a bolygón a gyerekeket a légkörhöz.
Persze egy foldonkivuli létforma anatómiai felépítése merőben különböző lehet de érdekesek bizonyos kérdések szerintem. Az hogy neked nem tetszik akkor ne válaszolj ehhez a kérdéshez. Millióan megkapják ezt a sablon választ és ezek között többen semmi rosszat nem írtak. Az a félelmetes inkább hogy ilyen kérdésekhez is pöfögitek az előitéletes rugalmatlan lenéző sablon szövegeteket.
Ezek alapján félelmetesek az írók, a forgatókönyv írók és minden filmes szakember akik a fantázia világ megfilmesítésére fordítják az időt, és amit olyan emberek is megnéznek akik rugalmatlanok. És itt most vígjátékokról, fantasy és science fiction vígjátékokról készült filmekről beszélek, amik tulajdonképpen nem félelmetesek, de elgondolkodtatóak, és amik további kérdést vetnek fel az emberben. Egy-egy ilyen film, mint pl. a Star Trek egyesekből rajongást, másokból a tudomány megkedvelését váltják ki.
A nyelv zseni Hoshinak bizonyára a nyelvtudását több néző irigyelte,bár az életútja szerintem nehéz, de a tudományos munkája, a nyelvtudása, az elhivatottsága gondolom volt akinek motívációt adott a nyelvvizsgára és a nyelvtanulásra.
Egyébként az is foglalkoztat, hogy az Elon Musk féle marsi 1 milliós betelepítésnél a Földön született gyerekek hogy fognak megküzdeni az ottani dolgokkal. Az ott születettek hogy küzdenek meg azzal, ha hazautaznak a Földre, mert biztos képesek lesznek rá később. Ugye az ott születettek már marsi emberek lesznek.
Illetve volt egy film Mat Damon játszott benne, mikor ottragadt a Marson és 1 évig ott volt és igazából az foglalkoztatott ennél a kérdésnél, hogy miután visszajött a Földre hogy aklimatizálódott a szervezete.
Ha nem tetszik keress másik kérdést. Nem kell kedvelni ezt a kérdést, ez nem erről szól.
16-os a szerintetek kérdés nem arrol szol, hogy tudja is az illető, hanem arrol, hogy miket olvasott ha olvasott ilyen konyveket, szabadon olvashato kozzetett dokumentumokat vagy áldokumentumokat. Iletve arrol hogy kovetkezteteseket von le es logikus valaszkent azt is irhatta volna hogy egy Földön született csecsemő marsra valo utaztatasa milyen nehezsegekkel jarna biologiailag, mert ugye a marson az ember szinten ufo jelenseg az mas kerdes hogy ott valoszinuleg nincs semmi. Illetve foldonkivuliekre vonatkozo kerdeskent meg szinte csak azt olvasni hogy ti lattatok ilyen meg ilyen azonositatlan repulo targyat vagy raboltak mar el titeket kerdeseket olvasni. Az egeszet nem olvastam meg el csak szimplan kivancsi voltam hogy ha irok egy ilyen kerdest konyhanyelven ok gyerekes stílusban akkor ki hogy kepzeli el tarsadalmilag a foldonkivulieket. Az hogy neked nem cuki, amit irtam hanem gondolom bugyuta 🙂 hat szived joga ezt hinni. Csak arra voltam kiváncsi hogy mennyi embert érdekel az U.F.O. jelenség és mennyi ember fog statisztikailag kötözködni. Ezo kategoriaban nem is vartam mast. Akiket erdekel azok gondolom mar elvandoroltak innen es maradtak a trollok vagy a kotozkodok.
Ezotéria kategoriaba nagyon nem is szamitottam masra mint a magad fajta emberekre. Statisztikailag igazolhato hogy az U.F.O. jelensegek kategoriajaba szociologiai es anatomiai kerdest kerdezni felesleges konyha nyelven vagy "gyerekes" stílusban de tudomanyosan vagy szimplan is.
Koszonom a valaszokat. 🙂
Nem tudom, hány éves lehetsz, 15 alattinak tippellek, de attól még lehet értelmeset és értelmesen kérdezni.
Te tényleg arra vagy a legkíváncsibb a földönkívüliek társadalmával kapcsolatban, hogy ha a gyerek nem tud aludni, akkor vajon "átruccannak"-e a Földre altatni? Nem valószínű, hogy mire "átruccannak", már itt is megváltozott a napszak? Képesek űrhajókkal ruccangatni, hogy elaludjon a gyerek, mert attól majd elalszik, hogy elhozzák a Földre, ahol épp világos van, ami megnyugtatja? Űrutazást, talán dimenzióugrást meg ki tudja, mi mindent még képesek végrehajtani, de ha a gyerek nem alszik, az egyetlen mód, hogy világos legyen és lenyugodjon, hogy űrhajóba ülnek és elhozzák a Földre, aztán vissza, mikor felébredt? És mindezt komolyan kéne vennünk? Ez nem "szociológia és anatómia", hanem színtiszta baromság.
"Statisztikailag igazolhato hogy az U.F.O. jelensegek kategoriajaba szociologiai es anatomiai kerdest kerdezni felesleges konyha nyelven vagy "gyerekes" stílusban de tudomanyosan vagy szimplan is." Hol ez a statisztika? Valamint, ha így van, mit keres itt a kérdésed? :D
18-as lépj már tovább írtam nem kell olvasnod a kérdésem. Ha szimplán az ember beül az autóba éjszaka hogy a gyerekét elaltassa, akkor miért ne tehetné egy földönkívüli csak űrhajóval, és ahogy írtad valószínűleg fejlett az űrhajójuk, ergo bárhova oda tudnak érni egy szempillantás alatt, és honnan tudod, hogy nekik pont nem-e fordítva működik minden, hogy éjszaka van nappal, és nappal van éjszaka a társadalmukban, de ha nem is jeleztem, hogy egy olyan bolygón ahol dolgoztak kutatóként, ott éltek, akkor nyílván tudnák mikor van nappal és mikor éjszaka ott és lehet ugyanúgy is ahogy a szülőbolygójukon.
Nyílván az autó hangja ami altató a gyerek számára, mivel az kb. olyan mintha bekapcsolnák a porszívót mivel a csecsemők, gyerekek a fehér zaj hangjára elalszanak.
Nem a Földet írtam, hanem egy másik bolygót ahol épp akkor született és egy ideig ott nevelkedett és az ottani légkörhöz szokott a gyerek, ergo logikusan gondolhattad volna, hogy ahhoz a körülményekhez szokott a csecsemő, és ezért kényszerülnek időnként visszautazni, de írtam hogy ez csak fikció, csak foglalkoztat, hogy vajon ők ezt társadalmilag és biológiailag hogy élik meg, ha van ilyen. Ennek kapcsán foglalkoztatott az Elon Musk féle Mars project ami 1 millió ember Marsra való telepítéséről szól, és ott családok is lesznek gondolom, és azon gondolkodtam, hogyha egy Földön született csecsemő, baba vagy kisgyerekre milyen hatással lesz a marsi légkör, attól függetlenül, hogy nem a felszínenen fognak élni, hanem létesítményekbe, de akkor is másabb lesz ott minden, még a Mars hangja, frequenciája is másabb. Tudom, hogy ez lesz a legkisebb problémájuk, de mint írtam egy szimpla kérdésről jutott eszembe ez a dolog, ahol egy apuka úgy altatta el a babáját, hogy autóba ültek és kocsikáztak éjszaka.
Amúgy felnőtt létedre, ha felnőtt vagy rettentően tapló és önelégült vagy, aki ismeretlenül szapulod a másikat, ahelyett, hogy próbálnád megérteni.
Ezo kategóriába ennél cifrábbat is írtak, jeleztem ha nem tetszik akkor nem kell olvasni.
* de ha nem is, jeleztem
A vessző kimaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!