Bejelentették már, hogy az UFO- k itt vannak?
1. De számít mert ha nem hiszed el és nem láttad akkor csak az bizonyítható hogy létezik hasonló állítás. Az nem hogy maga a repülő tárgynak tűnő dolog is létezett e. Én még pl soha nem láttam UFO-t.
2. az tényleg or és nem and.
3. Nem lényegtelen mert ha már megmagyarázható/megmagyarázott akkor megváltozik a besorolása.
De hogy az alap állításra térjünk vissza: sosem volt titok hogy léteznek Azonosítatlan Repülő Objektumok.
Ha van róla hivatalos jelentés és bizonyító erejű radar felvétel stb. és ezeket letagadják és azt állítja egy kormány/hatalom hogy ilyen dolgok nem léteznek mert megbízható (hivatásos/hivatalos) beszámoló vagy bizonyító erejű adat nem létezik a témában az azt jelenti hogy bizony eltitkolják az UFO létét. (És te ezt állítottad)
Max azt nem titkolják el hogy vannak hasonló megbízhatatlan Jolinéni által érkezett bejelentések. De akkor a bejelentés max az észlelések létét nem tagadják de az nem egyenlő magának a jelenségnek a létével.
"Ha van róla hivatalos jelentés és bizonyító erejű radar felvétel stb. és ezeket letagadják és azt állítja egy kormány/hatalom hogy ilyen dolgok nem léteznek mert megbízható (hivatásos/hivatalos) beszámoló vagy bizonyító erejű adat nem létezik a témában az azt jelenti hogy bizony eltitkolják az UFO létét."
Pont az a lényeg, hogy senki nem tagadja hogy léteznek UFO-k. Azzal szokott a probléma lenni amikor egyesek automatikusan összemossák a földönkívüliekkel őket.
Én nem a mostani helyzetre gondolok.
Nem emlékszem pontosan mikor de a 70 es és a 90 évek között az volt állítólag a hivatalos álláspontja a magyar kormánynak hogy nincs ilyen jelenség. Ők nem tudnak róla. De utólag kiderült hogy katonai, rendőri és pilótáktól származó írásos jelentések voltak a témával kapcsolatban és radar észlelések.
Amerikában pl a Roswelli ügynél állítólag (nem tudom mennyire igaz) 1. nap azt nyilatkozták hogy idegen eredetű földönkívüli repülő tárgy zuhant le. Másnap már meteorológiai ballonról beszéltek.
Ebben az esetben azt valóban nem kenték el hogy történt valami.
Az már más kérdés hogy melyik állítás volt az igaz (ha az 1. valóban megtörtént).
Persze..
Van egy ismerősünk aki 50 éves és takarító. Felkapta erre a kérdésre a fejét és hülyén nézett ránk mikor ugyanezt a kérdést hallotta.
Azt mondta:
Hát persze hogy! Az Szerződés is van!
Eelgondolkodtam majd lecsaptam a magas labdát egyetlen kérdéssel...
"És az a szerződés milyen nyelven íródott?? 😉
(Vagy majd jogászhoz fordulnak ha megszekik? 😆 )
Ez az asszony a feleségem bizalmasa és kapcsolati tanácsadója..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!