Hol & mikor tárják ma fel az évtizedes UFÓ titkos aktákat?
Ma van 25-e. Ma tárják nyílvánosságra fel az UFÓ atkákat. Hol lehet ezt élőbe követni? Hol jelenik meg cikkbe? Hogy kell ezt elkébzelni? Az FBI vagy a kormány ad egy sajtóttájékoztatót? Hól lehet élőbe látni?
Valaki követi ezt figyelemmel? Ma van a nagy nap, amikor Trump ultimátuma lejár ugye?
40/41
Összef*sol mindent, aztán meg jelentgeted a válaszokat.
Igazi szkeptikus vagy.
42 Miért jelentettelek volna? Nem zavar az engem hogy saját magadat lejáratod. Viszont bárki is jelentett megértem hogy ez a szintű gyomorforgató stílus csípi a szemét.
Én annak a híve vagyok hogy mindenkinek hagyni kell hogy megszégyenítse saját magát még akár névtelenül is. Annál kevésbé adnak az adott személy írásaira.
"1947 óta tagadták a létezésüket, az áttörést az jelenti, hogy hivatalosan elismerik, hogy léteznek, és hiteles US Navy videofelvételekkel bizonyítható is."
Mármint mit tagadtak, és mit ismertek most el? Ugye nem arra gondolsz, hogy tagadták az idegenek létezését, és a mostani adatok bizonyítékok az idegenek ittlétére? Mert egyáltalán nem ezt ismerték el. Azt meg eddig sem tagadták, hogy találkoztak olyan objektumokkal, amiket nem tudtak azonosítani.
És még mindig áll a soha meg nem válaszolt kérdés: miért az USA fölött észlelik a legtöbb azonosítatlan jelenséget? Miért nem mondjuk Nyugat-Európa felett?
"Mert szerinted az US Navy meteorológiai léggömböket üldöz a legmodernebb vadászgépekkel? "
Mondjuk volt már rá példa...
gyomorforgató stílus"
Az hogy nem tudsz 2 mondatot leírni f*sás nélkül elég jól jellemez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!