Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hol & mikor tárják ma fel az...

Hol & mikor tárják ma fel az évtizedes UFÓ titkos aktákat?

Figyelt kérdés

Ma van 25-e. Ma tárják nyílvánosságra fel az UFÓ atkákat. Hol lehet ezt élőbe követni? Hol jelenik meg cikkbe? Hogy kell ezt elkébzelni? Az FBI vagy a kormány ad egy sajtóttájékoztatót? Hól lehet élőbe látni?

Valaki követi ezt figyelemmel? Ma van a nagy nap, amikor Trump ultimátuma lejár ugye?

2021. jún. 25. 11:49
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

28# végülis te most azért harcolsz hogy bebizonyítsd, hogy senki se tudja mi az? De az biztos, 100% hogy nem egy ismeretlen repülő jármű? Mert te azt mondtad.

Ki is vagy te? Jahogy egy senki.

[link]

"Ufók márpedig vannak, csak a Pentagon nem akarja ezt elismerni, nehogy pánik törjön ki, és nehogy felzaklassák a vallásos közösségeket"

2021. jún. 26. 10:26
 32/45 anonim ***** válasza:

30

Egyre primitívebbek a szkeptikuskák, de azért nehogy bef*ssál.

Régebben az volt hogy csak odahallucinált egy legyet a részeg földműves, most már földi technológia.

Nem úgy volt senki semmit se titkol?

Pusztulnak a "szkeptikusok" (tudatlan kis rettegők) nagyon pusztulnak.

2021. jún. 26. 10:30
 33/45 anonim ***** válasza:
6%

1. Mert szerinted az US Navy meteorológiai léggömböket üldöz a legmodernebb vadászgépekkel? Vagy porszemeket?

2. A Holdon és Marson is röpködnek az UFO-k, ahol a földi technológia csúcsa egy szaros 6 kerekű guruló fényképezőgép

2021. jún. 26. 10:30
 34/45 anonim ***** válasza:

Nem nehéz. Itt az általatok régóta várt hivatalos és igazmondó jelentés, ami megállapítja mi lehet. Idézem:

- Légi anomália (madarak, léggömbök, hobbi drónok/repülő eszközök (UAV-k), vagy lebegő szemét (pl. műanyag zsák)

- Természetes légi jelenség (jégkristályok, köd/nedvesség, és hőingadozások, melyek megjelenhetnek bizonyos infra és radar rendszereken)

- USG vagy Ipari fejlesztési programok (amerikai gyártók, intézetek kísérletei, amit nem tudtak beazonosítani.

- Külföldi ellenséges rendszerek (kínai, orosz, vagy más nemzet kém eszközei, vagy nem kormány szerv által üzemeltetett UAP)

- Egyéb (ide bármi más beletartozik. A porszem és a földönkívüli is, de utóbbira még csak utalás sincs a jelentésben.)

Ráadásul nem is az UFO, hanem az UAP (azonosítatlan légi jelenség) fogalmat hesználja, így jóval kitágítja a lehetőségek körét a természetes eredetű dolgok felé is.

Hogy te mit álmodsz bele, az nem lényeg innentől.

A hozzáértők már közzétették a jelentést. Nem tudnak továbbra sem semmit.

2021. jún. 26. 10:34
 35/45 anonim ***** válasza:

"végülis te most azért harcolsz hogy bebizonyítsd, hogy senki se tudja mi az? De az biztos, 100% hogy nem egy ismeretlen repülő jármű? Mert te azt mondtad."

Nem kell harcolnom érte.

Hónapok óta erre a jelentésre vártunk.

Világosan leírja, hogy továbbra sincs fogalmuk semmiről.

Egy esetben megállapították, hogy ballon volt. Hoppá, tehát a sokszor körberöhögött szkeptikus érv (meteorológiai ballon) nem is olyan légből kapott.

144 esetből bizonyítottan 1 ballon, 0 bizonyítottan földönkívüli.

1:0 a szkeptikusok javára.

"Ki is vagy te? Jahogy egy senki."

Nyilván.

Ezért vannak a valakik, akik meg lettek bízva, hogy vizsgálódjanak.

Ezt vártátok.

A valakik elmondták, hogy továbbra is fogalmatlanok mi lehet.

A senki csak röhög.

2021. jún. 26. 10:37
 36/45 anonim ***** válasza:

Szóval egy nagyon nagy gömb alakú madár repked 70k-val? Vagy egy szatyor.

Szerintem ez nagyobb hülyeség mint az hogy ufókák repkednek.

2021. jún. 26. 10:40
 37/45 anonim ***** válasza:
Ez van az általatok fél éve várt hivatalos jelentésben, ami nyilván nem hazudna ha az elvárt választ adja, deígy, hogy nyoma nincs benne földönkívülieknek, újra hazug és hiteltelen lett az USA államaparátus.
2021. jún. 26. 10:42
 38/45 anonim ***** válasza:
#34 Egy 30 méter hosszú tic tac cukorka alakú szilárd irányított mesterséges tárgy szerinted hova tartozik a kis felsorolásodban ?
2021. jún. 26. 10:42
 39/45 anonim ***** válasza:

Nem az én kis felsorolásom, az általatok várt, "földindulást" előidéző hivatalos jelentésből idéztem. Szakértők véleménye.

A 30 méter hosszú, irányított, tic-tac cukorka, lehet léggömb, meg bármi egyéb is, de ha meglódul a fantéziám, akkor minden egyéb kategóriába be tudom paszírozni, mert szkeptikusként rendkívül széleslátókörű a gondolkodásom. Be tudom paszírozni a földönkívüli eredetű kategóriába is, ha hivatalosan lenne ilyen, de nincs, úgyhogy marad az én kis fantázia kategóriám. Mint a tiéd.

2021. jún. 26. 10:50
 40/45 SZücsöm ***** válasza:
0%

33 Pont ez a lényeg hogy ha egy téma számomra szerintem akkor nem állítom igaznak mer az csak annyit jelent hogy fingom sincs róla mi történik de persze tök random módon bármit bebüföghetnék. Mint pl. Angyalok,Démonok,Jövőből érkező emberek,A múltból érkező ősök,Djinek,Föld alól érkező ember társadalom,Föld alól érkező nem emberi de nem is földönkívüli társadalom,másik dimenzióból érkező földi emberek, vagy igen pl egy kacsa, vagy az oroszok, kínaiak,USA.

Tehát pont ez a lényeg hogy fingom sincs véleményem az van de az kevesebbet ér a fingnál is ebben az esetben.

32 Rohadtul nincs teljes megegyezés se a szkeptikusoknál, se az UFO hívőknél. Mindenki hisz valamiben de még az azonos "skatulyákon" belül is vannak hitbéli eltérések. Én speciel csodálkoznék ha semelyiknek semmi köze nem lenne egy földönkívüli élethez. De én legalább tisztába vagyok azzal hogy ez semmit nem jelent hogy én csodálkoznék egy ilyen kifejleten.

2021. jún. 26. 11:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!