Mi a véleményetek arról hogy egy Angol kisvárosban pánik tört ki miután az ufók elrabolták a lakosok egy részét?
Figyelt kérdés
Pár nap leforgása alatt több ember is nyomtalanul eltünt a kisvárosban,miközben sokan a városban és a környező területek felett is furcsa fényeket látták az égen.
Mi a véleményetek?
2021. jún. 15. 02:57
1/28 anonim válasza:
Ezt nevezik kollektív halucinációnak.
2/28 anonim válasza:
Úgy látszik h a reptoidok újra próbálkoznak...
3/28 A kérdező kommentje:
"Úgy látszik h a reptoidok újra próbálkoznak...„
2012-re jósolták őket,de 2021-ben érek ide.
2021. jún. 15. 05:12
4/28 anonim válasza:
3. Mert ha megcseréled az 1-est és a 2-est akkor nem 2012,hanem 2021.
6/28 A kérdező kommentje:
Ajaj,akkor a korona biztos a reptoidok biológiai fegyvere.
2021. jún. 15. 06:33
7/28 anonim válasza:
Nekem már eszembe jutott,hogy miért pont 2020-21-ben történik ez a covid az egész világon.Szerintem ennek oka van,mármint az időpontnak.Olyan mintha ezt ekkorra időzítették volna.
8/28 A kérdező kommentje:
A koronát azért csinálták hogy elvonják a figyelmet a fontosabb dolgokról,ez bevett szokás.
A magyar forradalom is """véletlenül„„„ pont akkor tört ki 1956-ban amikor kitört a szuezi válság,és így a Szovjetunió ide figyelt nem oda.
2021. jún. 15. 06:45
9/28 anonim válasza:
En még a hitelesseg kedveert megvarok egy krumplival keszitett 144 pixeles fenykepet is.
10/28 anonim válasza:
8.De a forradalom az egy lokális esemény volt,nem érintett csak egy részt.Viszont ha az egész világon elterjesztem a koronát,akkor az azt is jelenti,hogy egy egész világot érintő dologról akarom elvonni a figyelmet.Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!