Mi a véleményetek arról hogy egy szűrke földönkívüli sétált egy úton,mit sem törődve a járókelőkkel?
2021. jún. 11. 18:28
1/5 anonim válasza:
Ez hülyeség. Aki vette az elsőn és közel volt hozzá, az mintha krumplival videózta volna. A második meg alig vette, pedig jó a kamerája. Ez egy trükk felvétel volt.
Pont arra mennek, pont kamerával és pont szarul veszik fel.
Ez szerintem egy szimpla jelmezes ember. Meg úgy tudom, hogy a szürkék nem éppen 170cm körüliek, hanem kis szürkék, apró lények. Ez meg ilyen 170-175 cenis valami volt.
Úgy kamu haogy van.
2/5 anonim válasza:
Az egy meztelen csöves, az még oké hogy szürke (a gagyi minőségű videón), de az UFO kulcsszó hogy jön ide, én nem látom hogy röpködne.
3/5 grafno válasza:
Szerintem valami anorexiás csávó batyogott előre.
4/5 anonim válasza:
Az a véleményem,hogy jobban is szétnézhetett volna.Azért mert valaki ufo,még nem kell parasztnak lenni,ugyanúgy be kellene tartania a kreszt mint másoknak.Ha meg valaki nekimegy véletlenül akkor meg még neki áll feljebb gondolom.
5/5 anonim válasza:
Szerintem szívatás áldozatai lettek, vagy likevadász kamu videó.
Az első jól megírta.
Ha ufó lenne csak lenne rajta éjjel ha sétál egy láthatósági mellény. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!