Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Júniusban tényleg beszámolhat...

Júniusban tényleg beszámolhat a Pentagon az UFOk-ról?

Figyelt kérdés

Ahogy én olvastam a neten,még tavaly szereztek egy olyan

nagy rendeletet az USA-ban ,ami arra kötelezi ezeket a hírszerési szervezeteket,hogy 180 napon belül számoljanak be az UFO észlelésekről.

Milyen hírekre számíthatunk?

2021. máj. 24. 14:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%

Meg tudnád az értesülés szerint, hogy kinek is kell beszámolni a hírszerzési szervezeteknek?

Alig hiszem hogy nekem beszámolnának ha kérném.

2021. máj. 24. 14:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Úgy értette a kérdező hogy nyilvánosságra kell hozniuk, a folyamat már elindult, több US Navy UFO video megjelent már. Tehát valóban neked, a nyilvánosságnak számolnak be.
2021. máj. 24. 14:59
 3/11 anonim ***** válasza:
49%
Kiderül, de áttörést ne várj. Továbbra is írogathatod a hülyeségeidet naponta.
2021. máj. 24. 16:57
 4/11 anonim ***** válasza:
37%

Mármint: közzé kell tenniük a felvételeket.

Csámcsoghatsz rajta, de sokat ne várj.

2021. máj. 25. 09:10
 5/11 SZücsöm ***** válasza:
66%
Kb ilyenekre mint amit az elmúlt hónapokban szivárogtattak. Pont annyi infó lesz hogy itt gk-n összeveszhessünk azon mi látszik a felvételeken, mit jelentenek a hivatalos iratok.
2021. máj. 25. 10:26
 6/11 anonim ***** válasza:
25%
Fals hírekre számíthatunk.
2021. máj. 26. 00:18
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem fognak teríteni. Valami terelés lesz, vagy valami semmitmondó marhaság. Ha tényleg vannak komoly, nagy horderejű titkok, azt nem fogják nyilvánosságra hozni.
2021. máj. 28. 14:18
 8/11 felkelhetetle ***** válasza:
29%
Az UFO, azonosítótlan repülő tárgyat jelent, tehát, ha én látok az égen egy repülő zacskót, amit fújj a szél és nem tudom beazonositani, akkor az UFO, ebből kifolyólag ne nagyon várj semmi érdekeset.
2021. máj. 31. 00:28
 9/11 SZücsöm ***** válasza:
8 Az lehet de kétlem hogy a Pentagon az általad vázolt esetekből csinált "aktákat"(ha egyáltalán léteznek, de én azon jobban csodálkoznék ha nem léteznének ilyen feljegyzések).
2021. máj. 31. 10:25
 10/11 felkelhetetle ***** válasza:
59%
9 Csak sokan nincsenek tisztában az UFO rövidítés jelentésével és úgy használják, mintha azok földönkívüli életet jelentenének, holott erről szó sincs.
2021. máj. 31. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!