Mi állhat ezek mögött a jelenségek mögött?
Múltkor szintén a USA adott ki egy felvételt, ahol nagyon durván, elég nagy sebességgel, a fizikát meghazudtolva repült valami.
Most nem is csak arról van szó, hogy idegen vagy sem, hanem hogy alapjaiban változtathatja meg azt, amit gondolunk a világról.
"Érdekes mód, ezek a videók mindig éjszaka, 600 ezer kilométerről készülnek."
A katonai célkamerás felvételek jellemzően igen.
Szóval azok éppen olyanok, amilyenek lehetnek.
A mindenféle privát személyek által rögzített értékelhetetlen videók a mai világban, ahol mindenki már űrtechnikás kamerát hord az okostelóján a zsebében, valóban gyanúsak.
De ez a haditengerészeti felvétel ilyen és kész.
Nem csak ufóról, bármiről.
Sok kilométerről készül, általában infrában vagy a jobb kontraszt miatt monokrómban, célja nem az Imax mozi bemutatás, hanem automatikus célkövetés és harcnál a találat hiteles rögzítése.
Ha a pilótáknak volt is lehetőségük közelebbről, jobb kamerával filmezni, tuti, hogy az lett volna az első, amit landolás után elkoboznak tőlük.
Viszont adott helyzetben, ismeretlen idegen fenyegetésre kiküldve tutira nem az volt az első, hogy facebook-selfie videót lődözzenek, hanem hogy ne essen ki a zabszem a seggükből.
Jó, teljesen mindegy.
Ahogy írtam, sokkal fontosabb az, hogy nagyon durvák ezek a gépek és ezt írja egy mai telex cikk is.
A tic tac gép félelmetes.
Én egyelőre nem használnám a gép kifejezést, bármennyire is annak tűnt a megfigyelőknek (akik lévén pilóták meg esetleg radarosok, számukra már tudat alatt minden repülőgép, ami valami látszólagos logikát követve repül).
Ezek az izék továbbra is frásztudjamik.
Én azért továbbra is nyitva tartom az esélyét, hogy itt valami tudatos félrevezetés zajlik katonai térről és esetlegesen a videók tényleg csalások, szándékosan.
Adott esemény mindenképpen átment NSA és CIA kezeken, bármi volt is az.
Ők pedig ugyebár nem azt kötelesen mondani, mutatni, ami igaz, hanem ami szerintük a nemzetbiztonságnak jobb.
Pont, hogy egy pilóta tudja hogy miről van szó és a laikus az, aki azt hiszi, hogy ezek galambok.
Az is durva, hogy kétéltű.
Amúgy egyértelmű, hogy ez egy rendezett balhé a hatóságok részéről.
Csepegtetnek.
"Pont, hogy egy pilóta tudja hogy miről van szó"
Nem tudja.
Senki sem tudja.
A saját tapasztalatai alapján annak tippeli, amit a saját tapasztalatai indikálnak.
"a laikus az, aki azt hiszi, hogy ezek galambok"
Nem, a hülye hiszi, hogy ezek galambok.
És bárki hülyeséget mond, aki azt állítja, tudja, mi ez.
Mindenki csak tippelgethet.
#16:
Azt azért nem zárnám ki, hogy itt a Földön egyáltalán nincs, aki tudja.
És ehhez még csak idegen civilizáció járművének sem kell lennie.
Lehet a mai tudásunkon túlmutató, de NEM értelmes irányítású műszaki tárgy, hanem valami más jelenség is.
Persze ez csak egy lehetőség a sokból.
Vagy az is lehet, hogy van aki tudja itt a Földön, csak még meg se született.
Lehet, hogy a Tictac egy kezdetleges időutazó gép.
Az időutazáshoz régóta tudjuk, hogy meg kell szüntetni a teret és így máris megvan, hogy miért is tud úgy mozogni, ahogy.
Még ezt sem zárnám ki.
A dolog annyira bizarr, hogy a magyarázat tutira nem hétköznapi, bármi is az.
De ez is mekkora lehet már, hogy lehet a jövőben megpróbálták, aztán visszajöttek 2002-be, aztán volt valami hiba, emiatt átugrott 2014-be.
Nekik egy pár másodperc volt, mi meg közben 12 évig elvoltunk és a Tictac gép visszatérésről beszélünk.
Amúgy egyszer volt egy nagyon valósághű álmom:
Egy Tesco áruház üzletsorán sétáltam, amikor hirtelen kitört a pánik, hatalmas robbanások, törtek a kirakatok.
Oldalra néztem és láttam, hogy kint az égen egy baromi nagy űrhajó van illetve nyílt egy rakás dimenziókapu, amin lények kezdtek el jönni és lézerfegyverrel elkezdték nagyon durván lemészárolni az embereket.
Eléggé Half Life hangulata volt az egésznek.
Ezek a lények olyan ruhát viseltek, mint egy szkafander.
Aztán felvettem velük a harcot, közben ugye ordítoztak az emberek, hogy alien invázió stb.
Aztán felugrottam az űrhajóra, hogy beverem a szélvédőt, de aztán láttam, hogy bent is ezek az alakok vannak, de már sisak nélkül és kiderült, hogy emberek azok, csak idegeneknek állítják be magukat.
Ez amúgy nyilván egy emelet hülyeség, de hatalmas élmény volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!