Jönnek az UFÓ-k?
Figyelt kérdés
Sorra bizonyosodnak be ufó felvételek, amiket a hivatalos FBI is elismer. Jeremy Corbell azt állítja, még kilenc olyan UFO-felvételről van tudomása, amelyet az amerikai haditengerészet eltitkol előlünk. [link] 2021. ápr. 25. 19:14
12/20 anonim válasza:
Titkos katonai lrojekt. Nem lepődnék meg, ha kínai ufo lenne.
13/20 anonim válasza:
A 10-es vagyok. Nyilván voltak sikertelen fejlesztések annak idején, ezeket közzé is tették utólag, ahogyan ez a cikkben is olvasható.
Szerintem hogyha csupán ennyiről lenne szó, akkor nem titkolóznának ennyire. Azok az esetek, amiket nyilvánosságra hoztak, a közelmúltban történtek, és ezek a rejtélyes szerkezetek bolondot űznek még a legkorszerűbb katonai repülőgépekből is. Tehát látható, hogy ezek tökéletesen működő, valószínűleg nem kísérleti fázisban lévő gépek.
Amiket még a katonák, katonai pilóták sem tudnak azonosítani, az már nagyon elgondolkodtató.
14/20 anonim válasza:
mert ha az FBI letagadta volna akkor a sok bogaras elhitte volna azt , hogy "Jaaj nem jönnek az ufók hisz az fbi is cáfolja, ok, akkor kitöltöm a sodokut"
15/20 anonim válasza:
Szerintem készítik fel az emberiséget a nyilvánosságra hozatalra
16/20 anonim válasza:
Jönnek az UFÓ-k. Jó lesz vigyázni.
17/20 anonim válasza:
Szerintem a jöttünk, láttunk, vissza mentünk stratégiát alkalmazzák.
19/20 anonim válasza:
Mikor jönnek már a hőn áhított földönkívülieid?
20/20 anonim válasza:
19 lekéstem már mennek...
Kevesen látták őket és akkor sem jött hanem ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!