Meglátogattak az UFO-k? (lent)
Érdekes dolgok ezek. Én olyan vagyok, hogy létezhetnek léteznek, nem akkor nem.De nem nézek senkinek sem hülyének, ha azt mondja látta Őket, de azt sem mondom, hogy hiszek bennük.
Nos lehetséges, hogy üzenni akartak, de az is lehet, hogy álmodtál mindent, mert valami vagy valaki felzaklatott. Esetleg a tudatalattidban is lehet valami, ami csak Neked akar üzenni. Beszélj egy álomfejtővel vagy újságosnál érdeklődj, hogy vannak-e hivatásos álomfejtők akik megfejtik az álmaidat.
Én nem tudom mit csinálnék ha találkoznék egyel is, de inkább hagyjanak békén, én nem akarok bántani senkit/semmit.
Ja mégvalami: Mindig, minden éjjel álmodik az ember. Csak nem emlékszik rájuk. Most én sem emlékszem és nekem is olyan, mintha nem is álmodtam volna.
az agyunk olyan dolgokra is képes amire még álmainkban sem gondolnánk....
álmodtad az egészet, és a képzeleted műve, hogy most összefüggéseket találtál pár dologban
Hallottál már az alvásparalízisről?
Az pedig, hogy katasztrófákkal álmodsz, valószínűleg annak következménye, hogy megijesztenek az utóbbi idők eseményei. Vulkán kitörés, árvizek, nagy viharok, erdőtüzek.
Tényleg nem szórakoztató dolgok.
Uhhh hat tudod mit en mar kicsit felek :S:S:S
Jooo, lehet az egesz 1 venetlen egybeeses de az is lehet h azert almodtad mert majdnem minden nap lehet hallani errol a 2012-os vilagvegerol es ez befolyasolta az almodat,vagy amitol tenyleg felek h netan bevalosulna ,mondjuk lehet h nem ugy lesz ez az egesz mint ahogy a filmben van hanem ugy h valami Ufo tamadas vagy ilyesmi ,vagy annyi is lehet h csak szimplan megvaltozik a vilag ahogy Pataki Atilla monda.Nah de en remenykedek abban h nem igaz az egesz es ha meg is akkor hatha nem lesz valami brutalis dolog.
(bocsi az ekezetekert de angol billentyuzetem van :S)
Jézusom.. nem hallottál még az álmodásról?
Én tegnap bealudtam mert két órát aludtam előtte táborban, felkelek, azthittem még ott vagyunk és mondom anyunak h hogy fogok én aludni, fáradt vagyok, de midnenki itt van még xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!