Mi a véleményetek arról hogy valószínűleg idegen eredetű fénylényeket észleltek Puerto Rico egén?
Figyelt kérdés
A felvétel helyszinén a kutyák is ugattak,mert ők tudják érzékelni a számunkra láthatatlan energiákat.
Ezen lények pedig intelligens energiából vannak,és az űrön meg bolygónkon kívül akár más dimenzióba is képesek utazni.
Mi a véleményetek erről?
2021. márc. 18. 09:26
1/10 anonim válasza:
Megint egy elmosódott, kivehetetlen vacak, egy újabb tucatszenny, semmit nem bizonyít. De ha már kamuznak, különböző szerkesztő progikkal komolyabbat gyárthatnának.
2/10 anonim válasza:
"Ezen lények pedig intelligens energiából vannak..." Imádom az ilyen megfogalmazást, amikor azt sem tudja valaki, miről beszél, de használja a szavakat. Mesélj még erről! :)
3/10 anonim válasza:
Épp ideje már, hogy jöjjenek és kimenekítsék a jó embereket ebből a covid-oltás terrorból!
4/10 anonim válasza:
A mén in blacket sokat nézte valaki.
5/10 anonim válasza:
Lehet valós, mostanában én is ilyen dolgokat észlelek, de igen, másnak nehezebb hinni, mint a saját szememnek, lehet nem igazi a video, a kutyák bármit ugathattak.
6/10 anonim válasza:
Ilyen inteligencs energiját én is láttam máá.
7/10 anonim válasza:
Ez nagyon jó hír, sokfelé megjelentek már. Talán üzenni akarnak nekünk egy másik dimenzióból, hogy lépjünk túl a materialista nézeten, akik pedig már megtették ezt, azok megerősödnek a hitükben, hogyha látják ezeket a lényeket.
9/10 anonim válasza:
Ez a repülö objektum pontosan úgy néz ki, mint ahogy az emberek elképzelik, hogy milyen egy UFO.Tehát ez a felvétel szerintem emberi találmány.
10/10 anonim válasza:
Ez a jelenség a kozmikus intelligencia egyértelmű bizonyítéka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!