Olvastam egy kérdésre kapott válaszokat, a kérdést egy elég elborult ufohívő írta(hasonló elborult válaszok érkeztek rá) ott találtam ezt a linket azerintetek is egy nagyon jó hamisítvány?
Akinek van ideje meg kedve olvassa végig, egy szavát sem hittem el, szerintem ez egy nagyon jó hamisítvány. Aki benne van ebben az ufohívőségben mondja meg légyszi hogy ez szerinte is egy hamisítvány e?
(Bruh melyik az a kormány aki hagyna hogy ilyen irtatot nyilvánosságra hozzanak?)
Elovastam sztorit. "Kezdetben a kommunikáció tőmondatokra korlátozódott, és telepatikus ráhangolódással történt. Mivel így nem jutottak semmire, így az a döntés született, hogy Matilde megpróbálja őt angolul tanítani.
A 16. napon végül hajlandónak mutatkozott „beszélni”. Mivel azonban testében nem voltak szervek, ezért továbbra is telepatikus úton kommunikáltak, vagyis Matilde most már angol nyelven tudta fogni az „adást”" A telepátia teljesen független attól milyen nyelvet beszél az egyén, állat és ember között is létrejöhet.
1
A tic tac ufo észlelés nem elég egyértelmű bizonyíték az UFO-k létezésére?
3
Mi az a tic tac ufo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!